За втора поредна година, Футболно училище Ботев отвори врати. Събитието

...
За втора поредна година, Футболно училище Ботев отвори врати. Събитието
Коментари Харесай

Футболно училище “Ботев“ отвори врати

За втора поредна година, Футболно учебно заведение " Ботев " отвори порти. Събитието се организира на 19-ти септември на Спортен комплекс " Никола Щерев - Старика ".
Прочетете още
Деца от 5 до 13-годишна възраст (момчета и момичета) взеха присъединяване в отворените порти, които бяха разпределени по възрастови групи и тренирани от всички треньори на клубната академия.

На събитието участваха талисманът на Ботев - " Бенкса ", който се погрижи за положителното въодушевление на малчуганите, както и капитанът на първия тим на " канарчетата " Ивелин Попов който раздаде голям брой награди, подписи, както и си направи фотоси с всяко едно дете давайки скъпи препоръки в пътя на дребните " канарчета " към футбола.

Тренировъчните занимания са планувани по два пъти седмично, като всички треньори от клубната академия ще продължат да следят и упражняват малчуганите и през този сезон. Следващите занимания са на, 21, 25 и 29 септември. Повече информация може да откриете тук.

Припомняме, че записвания текат през дните на отворените порти на Футболно учебно заведение " Ботев ". Всяко записало се дете, ще взе участие в лотария (до 29-ти септември) за продобиване на фамилни билети за идващите два домашен дуела на " жълто-черните " - против ЦСКА София на 22.09 и Берое на 30.09.

, написаха от клуба.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР