За втора поредна година БНТ отвори врати за студенти, които

...
За втора поредна година БНТ отвори врати за студенти, които
Коментари Харесай

ТВ Академията на БНТ отвори врати за студенти

За втора поредна година Българска национална телевизия отвори порти за студенти, които се включват в стажантски стратегии „ ТВ Академия ". 100 стажанти от 7 университета ще стартират своето практическо образование в публичната телевизия. Представителите на Софийски университет „ Св. Климент Охридски ", Нов български университет, Университета за национално и международно стопанство, Национална спортна академия „ Васил Левски ", Технически университет - София, Висше учебно заведение по телекомуникации и пощи и Национална музикална академия „ Проф. Панчо Владигеров " ще натрупат познания и умения през идващите месеци. Практиката им ще протече в 10 дирекции, измежду които „ Новини и настоящи излъчвания ", „ Маркетинг и стратегическо развиване ", „ Програмно наличие ", „ ТВ произвеждане ", „ Техника и технологии ", „ Спорт ", „ Мултимедия ", „ Търговска активност и връзки ", „ ТВФ Студия екран " и „ Координационен център ".



Телевизионната академия беше открита с формалното посрещане на студенти и представители на партньорски университети в постройката на Българска национална телевизия, където бяха приветствани от водещи, публицисти и от управлението на Българската национална телевизия.



„ Твърдо имам вяра, че пътят за развиване на една социална медия е да отвори вратите си към всички студенти от специалностите, които могат да бъдат интегрирани при нас. Колкото и добре да учите, единствено когато се сблъскате с производството на телевизия, ще разберете това ли е в действителност вашето предопределение. Искрено се надяваме да останете при нас! Вярваме в обновлението на малкия екран и имаме потребност от нови хора с нови хрумвания, с ново виждане към света изключително във времето, когато гледането на телевизия се трансформира коренно. Вашето наличие не е просто стаж, а присъединяване в общата ни активност - поддръжка, помощ, взаимна работа. Сигурно ще има изненади, разочарования, даже може да се разминат някои ваши показа, само че след месец ще излезете от тук надалеч по-знаещи - хора, които ще могат да работят на всички места. ", приветства студентите генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, основател на телевизионната академия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР