За втора поредна година Алекс е дигиталният водещ на Гласът

...
За втора поредна година Алекс е дигиталният водещ на Гласът
Коментари Харесай

Алекс Петканова разкри много интересна своя мечта

За втора поредна година Алекс е цифровият водещ на " Гласът зад кадър “ – извънредната онлайн поредност на " Гласът на България “, която ни показва събитията в бекстейджа по един невероятен метод. Водещата споделя, че доста харесва тази своя роля, защото включва директен контакт с треньорите и участниците и съумява да усети от първо лице техните страсти и безредици. Алекс ги придизвиква в разнородни и занимателни игри – от телепатия до физзарядка.

Алекс разкрива, че тази година се усеща много по-уверена и се надява да продължи да радва феновете на онлайн поредицата.

" Човек би трябвало да работи за себе си и да се стреми да схваща това, в което е добър. Да си схваща силата. И когато я откри, когато бъде задоволително съзнателен в това - да се стреми да я развие и да се възползва от своя гений по най-хубавия метод “, споделя Алекс за усещанията си от участниците, като прибавя, че на това желае да научи и своя наследник Габриел.

Финалът на " Гласът на България “ следва тази неделя и Алекс дава обещание той да бъде величествен. Казва, че съгласно нея всеки един финалистите желае да завоюва и вълнението на финалната права е огромно. Съветът, който им дава е следният: " Те знаят своята стойност и не би трябвало да се двоумят “.

Самата Алекс споделя, че не може да пее. Изключително любопитна е следната история, която тя ни описа: " Борис Солтарийски на времето ми беше споделил " Алекс, единствено недей да пееш пред детето, да не вземеш да му увредиш слуха. После да не може да улавя тоновете! “, тъй като може да се наложи сина ми да работи нещо, обвързвано с музиката “.

Да бъдеш една от най-известните персони у нас с над половин милион почитатели носи със себе си и огромна доза отговорност, която Алекс осъзнава.

Заявява, че контролът от страна на родителите е доста значим. А това, на което младите и подрастващите би трябвало да подражават, са " добродители, а не визия “.

Съществува психическата настройка, че когато публиката вижда даден човек по малкия екран, го дефинира за " провидение “ – нещо, което Алекс отхвърля. " Това не ме прави по-стойностна от теб, да седнал съм тука, и с нещо по-важна ". 

Популярната българка споделя, че границите в обществените мрежи " не са общоприети “, а зависят от индивида и всеки самичък би трябвало да избере какво да покаже пред почитателите си.

За край известната българка разкрива, че работата по " Гласът на България “ е запалила интереса й към това, което се случва " зад кадър “. Мечтая да се види в ролята на продуцент и прибавя: 

" Все по-малко желая да бъдат ориентирани към мен прожекторите “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР