За всяко време от годината, младежката доброволческа организация PTPI ``Делфините``

...
За всяко време от годината, младежката доброволческа организация PTPI ``Делфините``
Коментари Харесай

Летен благотворителен фестивал  Долфиленд`` предстои във Варна

 За всяко време от годината, младежката доброволческа организация PTPI ``Делфините`` има по нещо за хората! За втора година поред, организираме летния благотворителен фестивал  " Долфиленд``, който ще се състои на 25ти август от 16:00 часа и ще бъде ситуиран на тревните площи сред Морско казино и сцена " Раковина ".

Целта на фестивала е да събере средства, които ще спомогнат за възстановяване на изискванията в Дневен център  “Св. Йоан Златоуст``.

Припомняме, че на предишното издание на фестивала успяхме да съберем нужните средства за авантюристичен лагер на децата от ЦНСТ,,Изгрев``.

Фестивалът тази година още веднъж ще бъде изпълнен с доста игри и занимания, като всички поданици и посетители на града ще могат да му се насладят.

Тази година специфични посетители на фестивала са младежите от Фондация " Деца на Балканите ".

 

" Част от дейностите на фестивала включват игри, четене на забавни приказки, рисунки и оцветяване, доста танци ии, несъмнено, музика!

Забавлението е обезпечено! Защо го вършим ли? Защото с цел да подариш усмивка на някого, е най-големия подарък и за теб самия! ", оповестяват уредниците.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР