За всяко дете е много важно да има свое собствено

...
За всяко дете е много важно да има свое собствено
Коментари Харесай

Чудите се как да декорирате детската стая? Ето няколко интересни идеи, които могат да са ви от полза

За всяко дете е доста значимо да има свое лично персонално пространство в къщи. Затова в случай че размерът на дома ви разрешава, обзаведете негова лична детска стая. Така това ще разреши на дребния човек да пораства и да се развива независимо, да разгърне творчеството и фантазията си, това ще бъде неговото място, на което да се усеща комфортно и уютно.

Ако имате потребност от вдъхновяващи хрумвания, ето няколко.

1. Звезден дъжд



Приятна детска стая в спокойни сиви тонове, като акцентът е стената, украсена със звезди. Изобилие от ярки украшения вършат това пространство ярко и радостно, написа Idei.bg.

2. Приказна поляна



Прекрасна детска спалня с тъмни стени, голяма площадка за игри и обилие от истински украшения, които вършат тази стая динамична и доста уютна.

3. Пеперуди



Просторна детска стая с бели стени, двуетажно легло, ярки пеперуди по стените и доста цветни елементи. Идеалното уютно леговище за две девойки.

4. Цветни претекстове



Очарователна детска стая със стена – акцент с внимателен розов колорит, коралови и сини мебели, светлосини пердета и задоволително огромно легло, което да е уютно леговище за някоя дребна принцеса или тийнейджърка.

5. Игрален дизайн



Стилна детска стая, декорирана в спокойни светли нюанси с жълт акцент на едната стена, малко легло с истинска табла. Интерес основават бюрото с рафт под формата на дребна къща и множеството декоративни елементи.

6. Оригинален принт



Оригинален интериор с бели стени, раиран килим и изобретателен дизайн на зоната за отдих с легло, сложено против стената с хубав щемпел, вградена библиотека и шведска стена.

7. Стаята на супергероя



Фантастичен дизайн на стая за момчета, с автентичен тапет, ергономична работна зона до прозореца и място за спане, позиционирани в ниши със сини тапети, огромен афиш и доста вградени лавици.

8. Научна лаборатория



Просторна стая в сиви тонове, с огромен диван и работна зона, стилизирана като научна лаборатория, която се трансформира във фокусна точка в интериора.

9. Спокоен звук



Малка спалня, декорирана в неутрални сиво-жълти нюанси, с работно място до прозореца, автентично високо легло с въжена стълба и зона за отмора под него.

10. Град



Оригинална детска стая, завършена с легло – къща. Зад фасадата й се крие място за игра, за отдих и дрешник.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР