За всяка красавица си има принц – тази идея обаче

...
За всяка красавица си има принц – тази идея обаче
Коментари Харесай

Защо красивите жени са сами?

За всяка хубавица си има принц – тази концепция обаче се експлоатира най-много от режисьорите в Холивуд. В действителността хубостта постоянно пречи.

За всяка хубавица си има принц – тази концепция обаче се експлоатира най-много от режисьорите в Холивуд. В действителността хубостта постоянно пречи.

Защо по този начин се случва? Защо той се обръща след Вас, само че не ви предлага брак?

Красивата жена в никакъв случай няма да бъде сама: факсимиле!

Какъв е смисълът да се срещат с нея? Тя несъмнено има богат мъж и четирима любовника, и като цяло е птица за различен полет. Колкото и мощен да е, безусловно убеден в себе си мъж не съществува, а женският отвод е тежък за прекарване от всеки. Към елементарната жена е много по-лесно да се подходи. Съзнанието му споделя: колкото е по-лесно, толкоз е по-безопасно.

Високи условия

Според проучванията, дамите, които са уверени в личната си хубост, търсят независимост и самостоятелност в връзките си с мъжете, елементарно сменят сътрудниците си и са по-малко склонни на компромис. Трудно се задоволяват с това, което имат и постоянно се съмняват дали изборът им е най-хубавият. Нито един мъжки минус не е обсъждан като сексапил – перфекционизмът им в действителност им пречи.

Интелектът е оръжие

Комбинацията хубост и разсъдък в наши дни е необичайност. Но на мъжете им е мъчно да повярват, че природата е склонна на такива жестове към нежния пол и да бъде толкоз великодушна, че да подари красивата жена и с разум! Защо й е да го прави?! „ Умът се употребява от тези, които нямат избор. А за хубавиците всичко би трябвало да става без доста старания, което евентуално е довело до атрофиране на мозъка “, си мислят множеството мъже.

Този метод несъмнено нервира дамите. В резултат се постанова тя да хвърля всички старания, с цел да потвърди своя разсъдък пред света – става духовно развита, сполучлива, мощна, всезнаеща, забележима… Превръща се в непобедимо оръдие. Личност! Как тогава да има ухажори?

Агресивна половост

Каквото излъчваш, това получаваш. Външността е посланието на човек към света – код, който социумът разшифрова. Ако красива жена е облечена предизвикателно, с надълбоко деколте, високи токчета и блестящо червило, след нея ще върви опашка от хищници, следвайки инстинкта си и половото привличане. И работата не е в това, че те имат потребност единствено от това. Просто, в случай че на масата има цигари, за какво ти е да си купуваш самун?!

Непознаване на мъжката логика на психиката

Не става дума за операция, а за съществени правила, за схващане на разликата в логиката на психиката на половете. Красотата е значима, само че по-важно е в дълготраен проект да се изпитва наслаждение от качествената и пълноценна връзка с дамата. Маската на гордостта и самоувереността, опитите за конкуренция с мъжа, визията на недостъпна и хладна и доста други форми на маскирането на страховете и комплексите образува тежък темперамент и прави дамата отблъскваща.

Люба Вангелова

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР