“За всички вас този ден е изключително вълнуващ, изпълнен с

...
“За всички вас този ден е изключително вълнуващ, изпълнен с
Коментари Харесай

Бакалаври и магистри от Випуск 2022 на МУ-Плевен получиха официално дипломите си

“За всички вас този ден е извънредно трогателен, изпълнен с горделивост от положените старания и труд, с цел да стигнете досега на вашето дипломиране. Вярвам, че с известна горест затваряте страницата на студентските години, с цел да отворите идната книга на професионалната ви реализация, на отговорност и отдаденост към обществото.

Днес честват и вашите преподаватели, които безрезервно ви предадоха нужните познания и умения, с цел да може през днешния ден да стоите изправени горди и подготвени да поемете самоуверено по пътя на професионалните триумфи “.

С тези думи се обърна ректорът на Медицински университет - Плевен проф. доктор Добромир Димитров към бакалаврите и магистрите от Випуск 2022 на факултет „ Обществено здраве “, които получиха дипломите си на публична гала.



Събитието се състоя на 2-ри ноември в зала „ Амброаз Паре “ на ТЕЛЕЦ във висшето учебно заведение, като 31 бакалаври и 10 магистри от компетентност „ Медицинска рехабилитация и ерготерапия ”, 9 бакалаври от компетентност „ Опазване и надзор на публичното здраве “ и 16 магистри от компетентност „ Управление на здравните грижи “ получиха своите свидетелства за висше обучение.



Ректорът на МУ-Плевен проф. доктор Добромир Димитров, който раздаде дипломите, сподели още в словото си:

„ Нелсън Мандела, притежател на Нобелова премия за мир, е споделил: „ Образованието е най-мощното оръжие, което можете да употребявате, с цел да измененията света “. Днес аз виждам пред себе си едни почтени млади експерти, които с изключение на познания, имат и качества като решителеност, устойчивост, безрезервност, състрадание, емпатия и човещина. Следвайте правилата на хуманността, стремете се към рационализиране и мечтайте самоуверено, тъй като вие сте бъдещето на публичното здраве.

Честит празник и на добър час! “.



Отличниците на Випуск 2022, приключили с най-голям триумф по специалности, са:

Зорница Христова, бакалавър от компетентност „ Медицинска рехабилитация и ерготерапия “; Доротея Милашка, магистър от компетентност „ Медицинска рехабилитация и ерготерапия “; Росица Рашкова, бакалавър от компетентност „ Опазване и надзор на публичното здраве “ и Ася Хубчева, магистър от компетентност „ Управление на здравните грижи “.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР