За всички стана ясно каква е причината да депозирам оставката

...
За всички стана ясно каква е причината да депозирам оставката
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Никой не знаеше какъв ще бъде изходът от сделката за ЧЕЗ

За всички стана ясно каква е повода да подавам оставката си. Това сподели министърът на енергетиката Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила на взаимното съвещание на комисиите по енергетика и надзор над службите. Въпрос на решение на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила и на съдружните сътрудници е какво ще се случи оттук насетне, съобщи тя.

„ Почтен човек съм, през целия си живот съм работила в интереса на страната “, посочи Теменужка Петкова.

„ След като стана ясно коя е компанията мое обвързване беше да кажа, че познавам тези хора “, разяснява министърът. „ Тези връзки би трябвало да бъдат изчистени, това е пътят “, сподели още тя. Никой от държавното управление не знаеше какъв ще бъде изходът от договорката. Разполагахме с обществената информация от медиите, съобщи тя. „ В информацията от институциите не излиза наяве какво ще реши чешката страна за продажбата на своя актив “, уточни тя.

„ Ние не продаваме нищо, чешката страна продава “, разяснява Теменужка Петкова. Правителството няма никаква алтернатива за присъединяване в тази договорка и това се потвърди по неоспорим метод, посочи министърът.

„ През 2004 година Политическа партия ГЕРБ не е съществувала, апелирам да не ни карате да се усещаме отговорни и да даваме отговори за приватизацията, които вие знаете “, се обърна Теменужка Петкова към Българска социалистическа партия. Според нея договорката за ЧЕЗ е станала причина за необикновено напрежение, което е мощно пресилено. „ За да може да се потуши напрежението един виновен общественик, какъвто е Бойко Борисов нямаше различен потребен ход, с изключение на да се опита да организира диалози за опцията българската страна да има контролно присъединяване във връзка с активите на ЧЕЗ “, сподели още министърът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР