За всички, които спазват коледни пости - разнообразете менюто си

...
За всички, които спазват коледни пости - разнообразете менюто си
Коментари Харесай

7 вкусни рецепти за постни десерти

За всички, които съблюдават коледни пости - разнообразете менюто си и се подсладете със следните предписания:

Постен тофи ябълков сладкиш – постните десерти са необичайност, само че това не трябва да ни стопира от сладостен край с ябълков усет на всяка една вечеря в дните на пости.

Веган брауни с алено цвекло и малини – сладостта балансира горчивото какао, по тази причина и цвеклото е превъзходен избор за постния пробен десерт със съблазнително напластени усети.

Шоколадова торта “Чиста съвест ” – веган тортите имат своите особености, само че те сигурно не са за сметка на усета и удоволствието от похапването им.

Веган сладкиш със спелта – заради естеството на употребяваните артикули и най-много поради умереното количество глутен в спелтата този благоуханен кекс има плътна конструкция, която оказва помощ за мощното изкусително влияние на усета му.

Палачинкова торта – многочислените съставки на тази ефектна палачинкова торта са ловко подбрани от шеф-готвача на menumag.bg Ивелина Иванова, тъй че сред тях да няма нито една от скотски генезис.

Кайсиево руло с орехи – на значително буйни фенове на сладкишите им се постанова да внимават със захарта или с други не прекомерно диетични артикули. Те сигурно ще оценят този апетитен десерт, подготвен единствено от ядки, сушени плодове и естествени заместители на захарта, освен това без топлинна обработка.

Бисквитка, карамел и шоколад – този незабравим постен десерт съчетава в себе си хрупкав блат, тънък карамел, доста шоколад и изненадващи солени нотки.
.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/40974/40974849/1600-399-tema-na-meseca.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Кралица на шопинга Ноември -->  EDNA ОБ(Л)ИЧА: 5 публични РОКЛИ ПОД 50 ЛВ за всеки мотив Мода и козметика EDNA ОБ(Л)ИЧА: 5 публични РОКЛИ ПОД 50 ЛВ за всеки мотив  Класа и хубост: Кралица Летисия очарова всички в Куба Кралица на шопинга Класа и хубост: Кралица Летисия очарова всички в Куба  Като Никол Кидман: с фиби и шноли в косите Кралица на шопинга Като Никол Кидман: с фиби и шноли в косите Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР