За всички, които следят съдбата на нашата красива карталка Фремут,

...
За всички, които следят съдбата на нашата красива карталка Фремут,
Коментари Харесай

„Зелени Балкани“: Красивата карталка Фремут се чувства по-добре след рехидратацията, храненето, и първата помощ

„ За всички, които наблюдават ориста на нашата красива карталка Фремут, открита безпомощна в Румъния… Теглото и е ниско, само че има забележима смяна от момента на улавянето и тя се усеща очевидно по-добре след рехидратацията, храненето, и първата помощ “.

Това написаха от благотворителната организация „ Зелени Балкани “ на своята публична Фейсбук страницата, където разгласиха и фотография на ранената птица. Оттам допълват, че проучванията са посочили, че не става дума за отравяне . Установени са две рани на врата и на крилото , както евентуално това е повода птицата да не може да лети. 

„ Днес сътрудниците ни от Milvus Group ще транспортират персонално птицата от Turgu Muresh до Стара Загора, където ще бъде настанен да по-нататъшна рехабилитация в Спасителен център – Зелени Балкани / Wildlife Rescue Centre – Green Balkans “.

От благотворителната организация декларират, че н яма да бъде елементарно Фермут да бъде да арестувана у нас , само че към този момент имат концепция по какъв начин да се оправят с този проблем, като скоро ще разгласяват вести в тази тенденция. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР