За всички, които ще възприемат моя астрологичен анализ като окончателен

...
За всички, които ще възприемат моя астрологичен анализ като окончателен
Коментари Харесай

Астроанализ на Светлана Тилкова-Алена за учредяването на партия “Български възход”: Съдбата може да им даде крила, но и да ги хвърли в пропастта

За всички, които ще възприемат моя астрологичен разбор като финален хороскоп на бъдещата партия “Български възход”, ще кажа да не прибързват. Тепърва партията би трябвало да се учреди, след това да се подадат документи за правосъдната є регистрация. Много време има до тогава и доста неточности могат да бъдат направени.

Правя този хороскоп на база часа и минутата на приемане на учредителната декларация с вярата всички негативи свързани с бъдещото основаване на партията да бъдат избегнати и да се намерят хора, които най-малко да създадат опит да спрат целенасоченото плячкосване на България тласкащо страната към банкрут, и в случай че не ви звучи страховито - към национална злополука, както и унижението на националното ни достолепие от видимо българи, само че безродници. Ще напомня единствено едно от миналогодишния си хороскоп - рецесията в България ще продължи най-малко до края на 2023 година в оптимистичния вид, в по-реалистичен проект до 2027 година, а в най-песимистичен до 2030 година

Партията се учредява в четвъртък, денят зависещ на войнстващия Юпитер и зависим на Меркурий посредством осцилация 5. Каква е скритата същина?

Случайно или търсено, съчетанието от двете планети ще гради облика на нов избавител, трети за последните две години. Ако народът не се е уморил някой да го избавя, а той да обеднява, партията може и да има триумф, важен триумф и загробването на България да спре.

Ако мисленето с разсъдък, а не с страсти, не е забравено умеене измежду гласоподавателите, гласуването на учредителния документ на партията на тази дата е вървене по бръснача. Не всеки го умее.

Денят на гласоподаване на учредителната декларация е на Съдбовно послушание, съвпадащо със Съдбовния път на бъдещия водач на партията Стефан Янев. Да намерения и реши дали и по какъв начин ще успее да надмогне слабостта си да прави непоискано положително или поискано, само че във щета на България.

Името “Български възход” е притежател на минала в дебелоглав воля, целенасоченост, само че и на застой и злоба към почтените други партии, в случай че задачите не се реализират в предстоящите интервали.

Партийното име е с осцилация 82 - от една страна послушание на Съдбата, на събитията. От друга, на кармична отплата, само че и на материални желания. Има и още едно съвпадане - Стефан Янев е на 62 години, обща осцилация още веднъж на кармична отплата. Дали разплатата ще бъде с авантюристи политици съсипващи България, следва да забележим.

С прибавянето на Политическа партия /политическа партия/ вибрацията на цялото име е притежател на условие за разбор и бързо осъзнаване на грешките, макар че ще минава през доста компликации, най-много поради към момента бъдещо вътрешнопартийно опълчване.

Двойното число 88, което е същността на “ПП” е притежател е на извънреден материализъм. Целта на новосъздаваната партия може да се окаже неизпълнима поради некоректното отношение на бъдещите съпартийците на Янев, отрицателен факт, който наложително би трябвало да бъде обезвреден.

Удвоената 8-ица носи късмет за веществен разцвет, само че не и когато минава под ударите на 16, другото, прикрито двойно число, което също оказва своето въздействие. След като сигнатурата е наложителна няма по какъв начин вибрацията да не се резервира, по тази причина напъните би трябвало да бъдат ориентирани към независима работа без никаква външна интервенция и без коалиране при явяване на избори. Може, само че след изборите.

Композитна карта

Аспектите в композитна карта на мига на гласуването на учредителната декларация приказват за:

- консерватизъм, водещ към предпочитание на водача на партията да премълчава значима информация, която съгласно него е належащо самичък да употребява, само че когато стане очевидно решението му, проблемите с неговите съпартийци ще водят към различия и опълчване.

- предпочитание на водача на партията да подлага на критика, от време на време, нетипично за знака Риби с думи, които наскърбяват, само че в случай че е ядосан няма да осъзнае, че си вреди инатливата си страст. Премислянето на решенията и разискването им с управлението на партията е значимо за нейният триумф. Ако се сътвори партия вид лидерска, неуспехите ще доминират над достиженията.

- Подчертано изявен е негативът на водача към ненужни взаимни отстъпки в несъгласие със заложения консерватизъм, до степен да не съумява да пази идеята на партията си.

- другарство с доста и разнообразни като публични позиции хора, които целят да се впишат в партията, като дават обещание финансова поддръжка, само че точно тези обещания може да се окажат препъни камък и да провалят задачите, декларирани от Янев за работа в България и за България.

- денят 5 май в комбиниране с планетарните аспекти не разрешават празните обещания, тъй като когато бъдат осъзнати от народа партията стремително ще се влее в редиците на останалите нищоправещи партии от началото на демократичните промени до през днешния ден, а те не са малко.

Изводът до тук е, че с гласуването на 5 май стартира да се оформя обликът на партия на крайности.

Целеустремеността, волята, даже хъса за деяние, не постоянно премислено, ще се размиват в лабилността и инертността на двоиката, редуцирана от вибрацията на съдбовно послушание. Това значи, че момента на действието всекидневно ще се разминава с вярното време за неговото реализиране.

Прави усещане, че има прекалено много трептения на съдбовно послушание. Отново дублирам, това е вървене над бездна.

Съдбата може да им даде крила и да реализират даже за тях ненадейно бърз триумф, само че не е изключено и стремително да ги захвърли в пропастта на ненужностите. Затова постоянно поучавам доста да се внимава с цифрата на съдбовно послушание.

Как ще се трансформират, засилят или подтиснат заложените характерности зависи от датата и часът на учредяването и на правосъдната регистрация.

И да напомня. Меркурий е назадничав от 10 май, 14.48 ч българско време до 3 юни 11.01 ч. Учредителното заседание и подаването на документи за правосъдната регистрация или и двете по време на назадничавост на планетата не е печелившо решение.

Янев да не прибързва и да не прави непоискано положително

Стефан Янев е роден на дата съградила в годините спорен темперамент на импулсивно-чувствителен човек, на моменти прочувствен до степен да позволява неточности в думи и дейности поради припряност, която му вреди и всичкото това заключено зад фасадата на умерено лице с овладяна гримаса.

Съдбовният му път в контраст на датата му на раждане го орисва на Съдбовно послушание, такт, самообладание, умеене да се изчаква, с цел да потисне заложената му импулсивност и припряност, което е в негова изгода, изключително при вдишване на значими отговорности. Склонен е да прави непоискано положително, което му се връща като зло. Негов негатив е, че в търсенето на съгласие не е изключение да се помирява с настояванията, които му насочат и да застава против себе си, против разбиранията си, от което след това пати и страда.

В месеците при основаването на партията Стефан Янев е в своя четвърти и най-продължителен житейски интервал на ново начало, учредено на насъбрания житейски опит.

Като представител на Риби в комбиниране с нумерологичните му заложби той е мистериозен, замислен в себе си романтик, който постоянно желае да знае какво се случва освен под светлините на прожекторите, а и зад кулисите, изключително там, в полумрака на сенките и в тъмата невидимия живот.

Личната му 2022 година, друга от календарната, за трети път му дава късмет за новоначалие, само че още веднъж и трикратно увеличено е предизвестието да не е припрян. Всяко деяние, даже най-дребното, да е авансово премислено, а не импулсивно.

Само от него зависи да избегне или да падне самичък или с малко непозната помощ в този капан. Отговорът ще го дадат предварителните избори.

Падне ли в клопката на своята невидима за страничния наблюдаващ импулсивност, партията, която основава ще се окаже една от многото без бъдеще напред във времето.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР