За всички, които имат нужда от годишни, месечни и уикенд

...
За всички, които имат нужда от годишни, месечни и уикенд
Коментари Харесай

От днес може да вземете винетки 2023 онлайн и в търговската мрежа на Vivacom

За всички, които имат потребност от годишни, месечни и уикенд винетки, в този момент могат да се снабдят с тях бързо, елементарно и комфортно от Vivacom. Всеки, който го направи, незабавно получава удостоверение на посочения от него имейл и мобилен номер, че тя е задействана, а когато винетката изтича, получава увещание от оператора. Валидността на винетката може да се ревизира когато и да е на vivacom.bg и в Pay by Vivacom. Информация за типовете винетки вижте тук.

Всеки, който желае да закупи винетка от Vivacom, може да го направи в магазините, на уеб страницата vivacom.bg или посредством цифровия портфейл Pay by Vivacom. Винетките се оферират по оповестените от АПИ цени, като положителната вест за водачите на коли е, че от началото на 2023 година тези цени са по-ниски.

Vivacom е представител и пропагандатор на електронни винетки в партньорство с „ Диджитол Смарт Инфраструктура “ АД (Digitoll).

Платежните услуги през приложението Pay by Vivacom се дават от „ Пейнетикс “ АД – сдружение за електронни пари, притежаващо лиценз, публикуван от Българска народна банка с решение №44 от 11.04.2016 година Виваком България ЕАД е снабдител на приложението Pay by Vivacom и представител на „ Пейнетикс “ АД, вписан в регистъра на Българска народна банка по чл.19 от ЗПУПС. „ Файър “ е снабдител на механически услуги за Виваком България ЕАД.

Повече за Vivacom и United Group:

Холандската United Group е водещият телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. С действия в осем страни, компанията има близо 15 милиона консуматори и над 15 500 чиновници. United Group разполага с най-широкото мрежово покритие в района и предлага на потребителите най-атрактивната селекция от телевизионно наличие от целия свят. Сериозните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват първокласно качество на продуктите и услугите, които групата дава на своите клиенти. От март 2019 година мажоритарен притежател на United Group е BC Partners, една от най-големите световни капиталови компании.
От юли 2020 година Vivacom е част от United Group, водещ снабдител на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа с пазар от 40 милиона души. Групата в България включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.

За повече информация:
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР