„За всички е видно, че община Враца се развива, а

...
„За всички е видно, че община Враца се развива, а
Коментари Харесай

Петя Аврамова и Калин Каменов се срещнаха с жители на Нефела и Кулата

„ За всички е видно, че община Враца се развива, а това се случва с помощта на взаимната ни работа. Важно е екипът на Калин Каменов да продължи да има поддръжка от държавното управление, с цел да се осъществят повече планове в обитаемоте места от общината. “ Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС Петя Аврамова пред поданици на Нефела и Кулата. Петя Аврамова, Калин Каменов и претендентите за народни представители Малина Николова и Мирослав Комитски се срещнаха с поданици на с. Нефела, кв. Кулата и работещи в предприятия в града.
Основната тематика на диалозите бяха осъществените планове в населните места през последните години. Петя Аврамова напомни, че единствено преди две семици с разпореждане на Министерски съвет на Враца са отпуснати още 1 млн. лева, които ще бъдат предопределени предпочитано за ремонт на улици в селата от общината. Близо 53 млн. са отпуснатите спомагателни целеви средства за общините в област Враца за последните 4 години, като 13 от тях са за община Враца.
„ Имах шанса да оказвам помощ на нашата област като министър на районното развиване и благоустройството. Освен ремонта на пътища от републиканска пътна мрежа, моята поддръжка за общините от региона е била да оказвам помощ за отпущането на спомагателни целеви средства за техни планове “, сподели Петя Аврамова. Тя добави, че при започване на пролетта в региона ще започва ремонта на над 100 км. от републиканската пътна мрежа, като част от тях са пътя Враца до Габаре през селата Върбица – Вировско – Тишевица – Горно Пещене и Враца – Паволче – Челопек, а близо 100 млн. лева са вложени досега в ремонт на държавни пътища в региона от 2017 година досега.
„ Моят тим е този на ГЕРБ и Петя Аврамова, всичко, което се случва във Враца е с помощта на тази поддръжка “, съобщи Калин Каменов.
„ На локалните избори преди 6 години на всички срещи говорехме единствено за дупки и пътища, в този момент е друго. Взискателни сме към качеството на ремонтите, които вършим. Вероятно в работа си позволяваме и неточности, само че поставяме старания, с цел да се развива Враца. Най-лесно е да не правиш нищо, тъй като тогава не грешиш “, сподели Калин Каменов. По думите му част от средствата по последното разпореждане на Министерски съвет са предопределени за ремонт на ул. Георги Димитров в Нефела, а откакто времето разреши ще стартира и ремонт на пътя от края на Кулата до Околовръстното на Враца.
„ Да бъдем рационални и на 4 април да изберем хора, които са посочили, че могат да работят “, прикани Петя Аврамова.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР