За всички е видно, че Гарет Бейл вече не е

...
За всички е видно, че Гарет Бейл вече не е
Коментари Харесай

Случка в съблекалнята убедила Зидан, че Бейл вече няма място на терена

За всички е видно, че Гарет Бейл към този момент не е онази мощ в Реал Мадрид, която беше в избрани стадии от кариерата си. През последните седмици се затвърди усещането, че нападателят или няма предпочитание да играе мощно, или просто е изпаднал в дълбока дупка.

Мадридският вестник AS разкрива за забавна преживелица на почивката от реванша против Ювентус на 1/4-финалите в Шампионската лига. Тогава Бейл беше титуляр, само че не направи нищо стойностно, а Реал губеше с 0:2. Още при влизането в съблекалнята Кристиано Роналдо направил забележка на уелсеца да се стегне, тъй като държанието му било пасивно. На това обаче той единствено дал отговор с усмивка, което пък ядосало Зинедин Зидан, който станал директен очевидец на това. По тази причина треньорът незабавно изпратил Лукас Васкес да загрява и последва рокада.

With Bale and Benzema’s recent performances, they’re unlikely to start against Bayern on Wednesday. Isco, Lucas and Asensio are ahead in the pecking order. [marca] pic.twitter.com/yH7cXoHSVE
— SB (@Realmadridplace) April 19, 2018
След това Бейл даже не попадна в групата за дуела с Малага, а против Атлетик Билбао се появи като промяна чак за последните 20 минути.

Със сигурност в този момент ще има голям брой спекулации за разлъка с някогашния футболист на Тотнъм, а Премиър лийг наподобява най-вероятната му дестинация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР