За всички е очевидно, че предстоят предсрочни избори. В ничие

...
За всички е очевидно, че предстоят предсрочни избори. В ничие
Коментари Харесай

Иван Иванов: БСП сме единствената алтернатива, всички други се договарят

„ За всички е явно, че предстоят предварителни избори. В ничие изявление или държание не виждам някаква податка за стопляне на връзките. Но това е предстоящо, тъй като самите договаряния протекоха по един извънредно противен метод. От Българска социалистическа партия от дълго време казахме – задачата на сглобката е само разпределение на държавната баница за това кой ще получи по-голям къс. Никакви политики за българските жители -  единствено пазарлъци за постове “.
Това съобщи през днешния ден в ефира на Nova news националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Иван Иванов.
Той не се ангажира с прогноза какъв брой дълго ще продължи, по думите му, този цирк. „ Но най-големият проблем ще се окаже безотговорността, която ще настъпи след цирка и пострадали, за жалост, ще бъдат българските жители “, съобщи социалистът като даде образец с цената на електричеството. „ Може би това е и един от главните претекстове сглобката да не желаят да се схванат, тъй като никой не желае да поеме отговорността за внезапното повишаване на тока юли месец “.
В диалога за това какво чака страната ни Иван Иванов уточни: „ Най-сигурното, че следват избори и тези, които сътвориха този срив да получат заслуженото от българските жители “.
Народният представител от Българска социалистическа партия бе безапелационен: „ Ние постоянно сме казвали, че Българска социалистическа партия е една сериозна опция, единствената опция, тъй като се виждаше, че всички, които се представяха за съпротива по един или различен метод намираха метод за сделки с ръководещите. Ние бяхме кардинални и имаме вяра, че българските жители ще оценят това “.
В диалога за нуждата от национално отговорно държавно управление в обстановката на рецесия Иван Иванов съобщи: „ Българска социалистическа партия не е отстъпила нито на крачка от политиките си за приходите на хората, обществената поддръжка и неутралната външна политика, такава, която да не ни вкара във война “.
„ Правовата страна за нас е на първо място. Неведнъж сме казвали, че комисията за Мартин Божанов-Нотариуса не работи, това е за отново да се препере някой “, съобщи Иван Иванов. На въпроса за какво не работи националният представител от Българска социалистическа партия отговори: „ Зависимости. И отвращение да се извади на бял свят кой стои зад тази явно проведена незаконна група, която проверява комисията, кои са политиците, кои са кукловодите. Именно това е повода да не се случва нищо “.
По думите му се е видяло, че в това отношение ГЕРБ и ПП-ДБ, колкото и да се карат – работят в цялостен синхрон. „ Надявам се да не отиде в периферията тази тематика, заглушена през днешния ден от свадите при ръководещите “, добави Иван Иванов.
„ Българска социалистическа партия е в кондиция за изборите и всевъзможни опити за подстрекателство са външно вмешателство за разколебаване на наши гласоподаватели “, заключи социалистът.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР