За всички 20 години, в които Брайън Кранстън е част

...
За всички 20 години, в които Брайън Кранстън е част
Коментари Харесай

Отказва ли се от киното Брайън Кранстън

За всички 20 години, в които Брайън Кранстън е част от Холивуд, сме го гледали в в действителност доста филми и сериали. Като може би първите му функции, които ни изникват в главата са тези в " Малкълм " и в Breaking Bad.
 Брайън Кранстън, Арън Пол, Better Call Saul и завръщането на актьорите за финала на сериала
Изненадата на Брайън Кранстън и Арън Пол

С какво ще ни развълнува краят на Better Call Saul

От изявление на артиста за английското издание на GQ излиза наяве, че той има намерение да поработи още няколко години и по-късно да се отдръпна. Кранстън споделя, че през 2026 година, когато ще навърши 70 години, счита да спре да се снима в киното и малкия екран.

Като повода е, че желае да обърне повече внимание на брачната половинка си Робин, която през всички 24 години от кариерата му постоянно е била до него, само че е изтърпявала и доста ограничения. От изявлението излиза наяве, че Брайън Кранстън желае да продаде своята половина от текилата Dos Hombres и да замине дружно със брачната половинка си за някое малко градче, евентуално във Франция.

Там най-малко за шест месеца двамата да живеят по един друг метод. " Искам да отивам на еднодневни екскурзии и да имам огън в камината и да пия вино с нови другари, а не да чета сюжети. " Брайън Кранстън споделя, че няма да мисли за работа и да приема телефонни позвънявания с оферти.

Оказва се обаче, че артистът не е имал поради, че ще завърши кариерата си през 2026 година В Instagram той обясни, че се е получило леко комплициране и в действителност няма да поставя край, а просто ще натисне паузата. Което значи, че най-малко в границите на една година няма да приема нови функции и да работи.

Това, което чака да се случи, е, че ще има повече време, което да прекарва със брачната половинка си. Също по този начин, тази пауза ще се яви като рестарт на дългата му кариера.

" Ще се изключа от обществените мрежи, ще изляза от хамстерското колело на бизнеса и ще се потопя в класическите романи, които постоянно съм си обещавал, че ще прочета, само че не съм... ", разяснява артистът. Като добавя, че преди този момент да се случи има няколко незавършени уговорката, за които желае да се погрижи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР