За всеки от нас, когато купува кола, сигурността ѝ е

...
За всеки от нас, когато купува кола, сигурността ѝ е
Коментари Харесай

Избирате нова кола? Ето кои са най-сигурните автомобили за 2019 г.!

За всеки от нас, когато купува кола, сигурността ѝ е най-важниян параметър, по който би трябвало да я избираме. 

Euro NCAP ревизира и постоянно разгласява резултати от краш тестванията, с които се ревизира сигурността на колите при рискови обстановки. Ето и кои са най-безопасните коли за 2019 година съгласно тях:

Mercedes-Benz A-Class

Автомобилът завоюва приз през 2018 година в категория " Малък фамилен автомобил " с 5-звезден рейтинг и оценка от 96% при индикаторите за сигурност. Колата може да се похвали със сложнан многокомпонентна система за сигурност, като да вземем за пример модерното спешно самостоятелно прекъсване, помощник, с чиято помощ се " държи " лентата на придвижване, както и система за мониторинг, следяща умората на водача. 

Skoda Scala

5 звезди от Euro NCAP и за автомобила от групата на VW. Оценка от 97% при сигурността на възрастните и 87% при деца. Skoda Scala също има модерното спешно самостоятелно прекъсване, помощник за леннта, само че има и автоматизирано набиране на незабавни телефони при случай на злополука.

Mazda3

Процентът на сигурност тук е 98% за възрастни и 87% за деца. Тук имаме и образован надзор на скоростта, мониторинг на слепите точки, актуален круиз надзор, който има опция за поддържа скорост, да форсира понижава, стопира.

Tesla Model 3

Този модел бележи извънреден резултат от 94% в категорията за сигурност. Моделът е оборудван с голям брой въздушни възглавници, автоматизирано спешно прекъсване, помощник за скорост... От Tesla даже настояват, че автомобилът е по-безопасен и поради главното му гориво - електричеството.

Audi A6

 

 Отново 5 звезди и сигурност от 93% и 85% надлежно за възрастни и деца. Автомобилът е екипиран с доста амери, датчици, радари, помагащи на водача да се ориентира във всевъзможни условия по елементарен и сигурен метод. 

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/mercedesbenz/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР