За всеки е ясно, че за да откриеш човек, когото

...
За всеки е ясно, че за да откриеш човек, когото
Коментари Харесай

Една малка промяна, която може да подобри връзката и сексуалния ви живот

За всеки е ясно, че с цел да откриеш човек, който да опознаеш на по-високо равнище от останалите, с който да изградите специфична връзка и да преборите разликите си, е нужно да положиш старания. Това, за което никой не приказва, е по какъв начин да запазиш половия си живот на високо равнище, откакто към този момент си положил напъните да изградиш връзка с обекта на желанията си. Работата, естествено, не стопира до тук. За да запазиш тази връзка и ситуацията под завивките все по този начин горещо както и първоначално, също би трябвало да работиш крепко.
Според едно изследване хората се разделят на два типа: тези, които считат, че за страховит секс би трябвало да се положат старания и тези, които одобряват положителния секс във връзката за нещо, което просто си го има. Оказва се, че хората от първия вид са доста по-щастливи и задоволени от връзката си, от колкото останалите, които не поставят старания. Според психолога Джесика Максуел: „ Хората, които имат вяра в половата орис, употребяват секса като барометър за качеството на връзката. Те считат, че, в случай че нещо куца в секса, то значи нещо не е наред и във връзката. От друга страна, тези които работят, с цел да запазят и усъвършенстват половия си живот не разрешават той да бъде определящ за цялостното задоволство от връзката им.
На какво учи това:
Вярвай, че половия ти живот може да бъде непокътнат все по този начин парещ, даже повече, в случай че полагаш старания за това. И то ще стане. Сексуалният живот, както и връзката като цяло е като цветна градина, която има потребност от поливане и торене понякога, с цел да се резервира все толкоз красива. Това може да се случи с смяна в позата и мястото, включване на секс играчки, еротично долни дрехи и разнообразни игри. Всичко, което би могло да направи секса една концепция по-забавен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР