За всеки е ясно, че пробегът на употребяваните автомобили, които

...
За всеки е ясно, че пробегът на употребяваните автомобили, които
Коментари Харесай

Какви коли с пробег под 100 000 километра се продават у нас

За всеки е ясно, че пробегът на използваните коли, които се продават у нас не постоянно е действителен, постоянно колите, които се продават в нашата страна, се оказват на по-малко километри сега на продажба, в сравнение с няколко години преди този момент, само че от ден на ден се появяват екземпляри, които са на действителните си километри.

Въпреки тези действителности, взехме решение да забележим кои са колите с минимален разгласен пробег в България. За задачата ви демонстрираме извадка от най-големия уебсайт за продажба на коли в България – .

Оказва се, че там има много коли, които са с разгласен пробег от под 100 000 километра, а дали той е действителен или не - би трябвало да прецените сами или да се обърнете за информация към формалните вносители на дадената марка, които в множеството случаи (срещу заплащане) ще ви ориентират за изминатите километри, до момента в който автомобилът е посещавал формален сервиз.

Така елементарно можете да си извършите извод дали километрите са действителни или не.. Обявите на такива коли са пъклен доста, само че в случай че желаете да ги разгледате, можете да извършите това .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР