За връзка между Тейлър Суифт и Мати Хийли се заговори

...
За връзка между Тейлър Суифт и Мати Хийли се заговори
Коментари Харесай

Защо Тейлър Суифт и Мати Хийли се разделиха

За връзка сред Тейлър Суифт и Мати Хийли се заприказва при започване на май, едвам няколко седмици откакто стана ясно, че тя е прекратила шестгодишната си връзка с артиста Джо Алвин.

Нямаше по какъв начин де не направи усещане, че фронтменът на The 1975 Мати Хийли присъстваше на всички шест концерта на певицата в Нешвил и Филаделфия. Когато Тейлър въпреки всичко е имала свободно време по време на огромното си турне Eras, тя и музикантът са били забелязвани да излизат с другари и да се целуват.

Изглеждаше, че връзките сред двамата вървят добре. По време на един от концертите си Тейлър Суифт дори споделя на публиката, че в никакъв случай до момента не се е чувствала толкоз щастлива.

Само месец след началото на връзката си обаче, Тейлър и Мати се разделят. Източник на People издава, че сред тях всичко е било безгрижно. И добавя, че те в никакъв случай не са се наричали гаджета, а просто са се забавлявали.

" Тейлър се оправя ужасно - фокусът ѝ сега е турнето ѝ. Тъй като Мати също е на турне, те въобще няма да могат да се виждат ", разкрива още източникът.

Според различен източник Тейлър и Мати към момента са загрижени един за различен, само че са " необикновено заети " поради турнетата си. " Те са другари от години и към момента са такива ", споделя още той

По информация на Us Weekly пък приятелите на певицата въобще не са сюрпризирани от раздялата ѝ с Мати Хийли. " Тя към момента не беше подготвена за друга сериозна връзка ", издава техен източник.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР