За волейболните национали на България няма и минута почивка. Турнето

...
За волейболните национали на България няма и минута почивка. Турнето
Коментари Харесай

Волейболистите тръгват на 21-часово приключение към Япония

За волейболните национали на България няма и минута отмора. Турнето от Лигата на нациите продължава с цялостна мощ. След като пътуваха до Китай за първите три срещи от шампионата и изиграха три мача в София, в този момент е ред на новото предизвикателство - Япония.

Националният ни тим ще отлети за Страната на изгряващото слънце още в 06,10 часа тази заран, единствено няколко часа след края на мача с Русия от Група 5. Тимът ще бъде на летище " София " към 04,00 часа. Полетът е през Мюнхен, а там националите имат близо 5 часа престой, след което потеглят за Япония. До Осака, където ще се изиграят мачовете от група 10, те ще прекарат още близо 14 часа в самолета.

В състава на България ще има две промени. Мястото на контузения разпределител Георги Братоев ще заеме Добромир Димитров, а посрещачът Димитър Маринков ще размени Тодор Скримов.

Този уикенд България ще изиграе третия шампионат от Лигата на нациите. В Япония, националите ще се изправят против домакините, олимпийския вицешампион Италия и международния отличник Полша. До момента момчетата на Пламен Константинов записаха две победи (над Китай и Аржентина) и позволиха четири загуби (от Съединени американски щати, Сърбия, Австралия и Русия). СНИМКИ: ЕМОНА ЦОНЧЕВА, SPORTAL.BG
ГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - РУСИЯ - ТУК!!!

СНИМКИ: ВЛАДИМИР ИВАНОВ, SPORTAL.BG
ГАЛЕРИЯ 2 от мача БЪЛГАРИЯ - РУСИЯ - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР