За видовете наркотични вещества и опасността от алкохолна и наркотична

...
За видовете наркотични вещества и опасността от алкохолна и наркотична
Коментари Харесай

Лекция за проблема с наркотиците се проведе с ученици във Варна

За типовете наркотични субстанции и заплахата от алкохолна и наркотична взаимозависимост приказва през днешния ден пред възпитаници от XI " а “ клас от СУЕО " Ал. С. Пушкин “ арбитър Янка Ганчева, магистрат с богат опит както в административното, по този начин и в наказателното право. Темата на срещата - полемика директно визира всекидневието на младежите и магистратът ги срещна както с историята на възникването и използването на наркотични субстанции в нашето съвремие, по този начин и с резултата, който те провокират върху този, който ги използва.

Съдия Ганчева им обясни какви са следствията за тяхното физическо и психическо здраве, при приложимост на наркотични субстанции и алкохол. Тя показа с единадесетокласниците собствен опит от каузи, свързани с продажбата на опиати и приложимост на алкохол и с пътя на разкриването на тази незаконна активност. В лекцията си сложи акцент на наказателната отговорност за разпространяване, владеене и приложимост на опиати, за типовете опиати и какви са рисковете за подрастващите.

Поради възрастовата опция да бъдат водачи на МПС, арбитър Ганчева предизвести младежите за заплахите и наказателната отговорност, която имат, в случай че седнат зад кормилото, откакто са използвали наркотични субстанции и алкохол. Спря се в ревюто си и на типовете проби и проби за алкохол и опиати, които се вършат от органите на реда. " Не сядайте зад кормилото пили алкохол или използвали наркотични субстанции, нито предоставяйте Вашето МПС на хора, които са пили, дрогирани или не са правоспособни да ръководят автомобила Ви, тъй като носите отговорност за това “ – предизвести магистратът.

Срещата – полемика мина с интерес от страна на учениците, като на поставените от тях въпроси получиха изчерпателни отговори от арбитър Ганчева в днешния час по право.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР