За вас добрият секс не е нищо повече от мит

...
За вас добрият секс не е нищо повече от мит
Коментари Харесай

Пет признака, че сте лоши любовници

За вас положителният секс не е нищо повече от мит от сантиментални книги и филми? Може би не е сътрудникът. Просто не бързайте да се разстройвате, в случай че една или повече точки са за вас - всичко може елементарно да се поправя, главното е да вземете обстановката в свои ръце с знания по въпроса.
Лесно се разсейвате
Добрият секс включва съсредоточаване върху личните ви усеща и съвсем интуитивно взаимоотношение с колегата ви, когато се предавате на волята на възприятията си и се наслаждавате на процеса, вместо да мислите за всеки идващ ход или даже за лист с покупки за на следващия ден или работни проблеми. Ако не можете да се концентрирате върху процеса, работете върху концентрацията си отвън леглото. Способността да се фокусирате ще ви бъде потребна освен в секса.
Срамежлив си
Не единствено практиката ще способства за еманципацията, само че и диалозите - обсъждайте желанията и половите мечти. Няма да е зле да извършите комплимент за връзката, която чувствате. Проучване от 2019 година откри, че безпокойството по време на полова интензивност може да докара до преждевременна еякулация при към 25% от мъжете и потиска либидото при почти 16% от дамите.
 Правите ли секс по график?
Ясният график е отлична опция на неналичието на секс, а от време на време и единствената опция да водите пълностоен съкровен живот с сътрудник. Този метод обаче скоро ще трансформира интимността в рутина. Между другото, скорошно изследване откри, че мъжете са склонни да се оплакват повече от скучния секс в дълготрайни връзки, в сравнение с дамите. За да предотвратите превръщането на фамилния дълг в скучно обвързване, прибавете детайл на импровизация към планирането си. Някои специалисти оферират да кажете на колегата си не съответно време и ден от седмицата, а времева рамка, когато е доста евентуално да отвърнете със същото.
Вашият сътрудник е трагичен
В дълготраен проект е извънредно значимо и двамата сътрудници да изпитват наслаждение, в противоположен случай половата незадоволеност може да предизвика спорове и даже невярност. Уверете се, че има баланс на ползите - да речем, в случай че предпочитате утринния секс и вашият сътрудник е на върха на половата интензивност по-близо до нощта, целесъобразно е да намерите трети вид, който да ви подхожда и на двама ви. В противоположен случай сексът постоянно ще бъде половинчата игра: сексът без предпочитание несъмнено е неприятна концепция.
 Криете страстите си
Надяваме се, че вашият мъж е задоволително просветен, с цел да разграничи живота от порно и да не чака сърцераздирателни стонове и писъци от вас. Въпреки това, цялостната липса на страсти на лицето ви поражда съмнения по отношение на искреността на вашите претекстове и кара мъжа съществено да се съмнява в личните си качества. Ако по някаква причина в действителност сте безразлични към протичащото се, пробвайте се най-малко да не заспите по време на секс.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР