За Ванга сме чували много, но надали знаете, че при

...
За Ванга сме чували много, но надали знаете, че при
Коментари Харесай

Безценните съвети на Дядо Влайчо - ясновидец на народа

За Ванга сме чували доста, само че едва ли знаете, че при извършен конкурс за най-хубави екстрасенси не Ванга е спечелила първото място, а Дядо Влайчо.

Дядо Влайчо, чието същинско име е Влайчо Желев, е роден през 1894 г в село Коньово, Новозагорско. Неговият живот в никакъв случай не е бил лек и поради ясновидските си качества постоянно е преследван от властта. Може би това е повода в продължение на десетилетия името му да бъде забравено. Всеки, който се е докоснал до него обаче, счита, че той е бил доста по-добър от Ванга.

Той е раздавал своите скъпи препоръки на народа без да желае и пукнат лев, заради което е именуван Безсребренникът. Правейки предсказания и раздавайки скъпи препоръки, той е избавил доста човешки животи.

Автор е на редица предписания, които се подготвят само от натурални средства и е намерил лек за съвсем всевъзможни болести. Подробна информация за тях можете да намерите в книгата „ Дядо Влайчо - Всички предписания и пророчества “ или „ Чудото Дядо Влайко- орис, предписания и пророчества “, а ние тук ще цитираме единствено някои негови мъдрости и препоръки.

Цитати на дядо Влайчо

 Безценните препоръки на Дядо Влайчо

- Ще пристигна време, когато зеленчуците ще стават все по-отровни. Те порастват в земята и покрай нея. Плодовете, за разлика от тях, са на високо и одобряват повече слънце. Тук е и повода зеленчуците да бъдат по-замърсени;

- Изкушението идва първо и си отива последно. Трябва да бъдем съзнателни възпитаници на мъдрия преподавател Живот;

- Запомни: какъвто се виждаш, подобен и ще бъдеш;

- Изпитанията са скъпи блага на живота. Те са нашата инспекция: ще надмогнем ли компликациите, или те ще ни огънат? Никога не са самоцелни. Носят поучения за нашето развиване. Като преодоляваме тежестите, добре е да вникнем в техните послания - за какво са ни изпратени и какво да променим у себе си. Трябва да бъдем признателни. Те ни очукват и заглаждат като речни камъни и по този начин ни вършат по-събрани и устойчиви на ударите на съдбата;

- Нещастията ни удрят там, където минимум чакаме. И тогаз, когато минимум сме готови за тях. Освен това те ни засягат там, където най-вече ни боли. Но вие ги приемайте твърдо, с мъдрост и самообладание. Когато тестванията на ориста с гръм и тропот са се стоварили върху вас, в никакъв случай не се надявайте на бързо възмездие;

- Човек би трябвало да бъде резистентен при неуспех. И два пъти повече при успех;

- Както казахме, Дядо Влайчо не е просто ясновидец и умен консултант на народа, само че и приет билкар. Написал е доста предписания за разнообразни мехлеми и билкови отвари, само че няма по какъв начин в тези редове да разгледаме всички негови предписания. Ще ви срещнем единствено с една, тъй като тя е същинско знамение от природата, което е лек за всевъзможни рани, в това число и такива при псориазис и диабетно стъпало;

Чудодейна мас на дядо Влайчо

 Безценните препоръки на Дядо Влайчо - ясновидец на народа

В емайлиран съд разтопете 100 г пречистена селска свинска мехлем. Пасирайте (когато е писана истинската рецепта, лукът просто се е нарязвал на доста дребно и се е намачквал) 4 междинни глави лук и ги прибавете към разтопената мехлем. Варете тази примес на слаб огън в продължение на 6-7 минути при непрестанно безредие с дървена лъжица. След приключване на упоменатото време за варене прибавете 1/3 домакински сапун, 30 г пчелен восък и 50 г борова смола. Продължете с варенето още 20 мин като разбърквате непрестанно. Когато всичко е готово, прецедете сместа през тензух още до момента в който е гореща.

Прецедената примес се пресипва в стъклен съд и се слага за предпазване в мрачно и хладно помещение (изба, килер, мазе). Още на идната вечер можете да намажете парче памучен плат с мехлема, да го поставите върху засегнатия сектор, от горната страна да сложите хартия и да превържете. Спете с компреса през нощта, а на сутринта, откакто го премахнете, изплакнете мястото, на което е бил подложен, и го намажете със свинска мехлем. Можете да повтаряте тази процедура всяка нощ до цялостно излекуване на раната.

Ще приключим нашата публикация още веднъж с откъс на Дядо Влайчо, който съвсем постоянно намира метод да ни вдъхне оптимизъм:

Българският корен е здрав, бездънен и жилест. Нацията ни ще оцелее в задаващите се изпитни.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР