За утре е насрочено разпоредително заседание по делото за бруталното

...
За утре е насрочено разпоредително заседание по делото за бруталното
Коментари Харесай

4 обвинения за циганина Аксел, който преби, изнасили и закла Андрея, утре ще...

За на следващия ден е планувано разпоредително съвещание по делото за бруталното ликвидиране на красивата Андрея от врачанското село Галиче. Подсъдимият за гибелта на младото момиче е малолетният Аксел.

Срещу него са повдигнати четири обвинявания, като най-тежкото закононарушение, в което е упрекнат е, че въпреки и малолетен, навършил 16 години, само че като е разбирал свойството и смисъла на действието си и е могъл да управлява постъпките си, на 11.01.20 година в с. Галиче.

БЛИЦ напомня, че.


Убиецът Аксел и жертвата му Андрея

Малко след среднощ Аксел минал около къщата на 18-годишната Андрея, която той харесвал. Момичето по това време било единствено. Родителите й били разграничени от 10 години. За нея се грижел татко й, който отпътувал да работи във Англия. Майка й, макар че живеела в селото, не поддържала връзка с щерка си, написа "Конкурент ".

Аксел съумял да премине през дребен прозорец на партерен етаж, който бил със счупени стъкла, като по този метод се озовал в мазето. Там взел със себе си железен кол. По вътрешно стълбище стигнал до стаята на момичето на втория етаж. Почукал на вратата, като Андреа отключила и отворила.

Неканеният посетител й споделил, че желае "да спи с нея ". Тя не се съгласила и му се развикала да си потегля. Изплашена от протичащото се, Андрея взела телефона си, с цел да се обади за помощ, само че в този миг Аксел й нанесъл удар в главата с жеглата. Момичето паднало на леглото, след което нападателят я блъснал още един път. Андрея престанала да движи крайниците си.

В същото време телефонът й иззвънял. Аксел извадил батерията от него и го хвърлил.

След това той изнасилил девойката. На потегляне видял, че тя се движи. Хванал я за врата и почнал да я души с две ръце, което траяло, до момента в който тя престанала да дава признаци на живот.

Тогава той взел намиращия се върху раклата нож и нанесъл няколко удара с него в региона на шията на Руменова, след което й прерязал гърлото. Завил тялото й с одеяла.

На шкафчето забелязал портмоне, което взел, дружно с намиращата се в него сума от 250 лв.. С мокри кърпи изтрил ножа, увил металния кол и тръгнал. По пътя ги изхвърлил, прибрал се и лежащ да спи.

На сутринта безжизненото тяло на Андрея било намерено от братовчеди. Веднага бил подаден сигнал на 112. На място пристигнали полицейски чиновници и лекарски екип.

А килърът го блъснал на извършване на покупки с парите на жертвата си. От магазин в селото си купил маратонки, музикални колонки и ръкавици. На продавача обяснил, че спечелил пари от работа в София.

След това отпътувал за Бяла Слатина, купил таблет с калъф, музикална колона и се прибрал в Галиче.

Същия ден бил арестуван от органите на реда. Пред служителите на реда направил признания, в детайли разказал за осъществените закононарушения и показал мястото, където изхвърлил движимостите.

17-годишният Аксел бил отгледан от родителите на татко му в ромската махала на селото. Майка му живеела в Чехия и не поддържала контакти с него.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР