За успешна връзка не е достатъчно мъжът да е умен,

...
За успешна връзка не е достатъчно мъжът да е умен,
Коментари Харесай

Как да разпознаем некадърния любовник от пръв поглед

За сполучлива връзка не е задоволително мъжът да е интелигентен, великодушен и джентълмен

Ако идеалният другояче сътрудник е слаб в леглото, връзките най-верояно ще са с неприятен край. За да не губите скъпо време, научете се да разпознавате признаците на некадърния ухажор от пръв взор, поучава.

Има повишена самокритика

Самовлюбените мъже възприемат дамите като инструмент с една-единствена функционалност: да им доставя наслаждение. Затова и не се замислят изключително по какъв начин създадат насладата взаимна. При тази порода ухажор всичките ви подмятания и стремежи ще останат глас в пустиня.

Разказва за половите си подвизи

Истинският експерт в никакъв случай не се хвали със заслугите си - и това важи в цялостна степен и за любовната сфера. Мъжете, които нямат комплекси, не биха се хвалили с какъв брой дами са били в леглото, а биха показали половите си благоприятни условия.

Не ви допира

Чувствителният мъж получава наслаждение освен на половия акт, само че и от самото допиране. Ако той не търси тактилен контакт с вас, не се стреми сякаш несъзнателно да допре ръката или косата ви - не хранете огромни упования за интимната сфера. Сексът с подобен мъж най-вероятно ще е отегчителен и еднообразен.

Държи се жестоко

Не става въпрос за това, че той не се държи задоволително деликатно с вас или ви покачва звук - никой мъж няма да го направи на първа среща, в случай че не е клиничен случай. Наблюдавайте го обаче по какъв начин се отнася със сервитьорите, продавачите и обслужващия личен състав като цяло. Ако е недодялан и некултурен с близките, а е благ с вас, съвсем несъмнено си имате работа с агресор. Не очаквайте от него добър секс, даже и да си падате по по-грубите милувки.

Не се интересува от мнението ви

Ако той ви слуша с половин ухо и не е в положение да запомни желанията ви за храна и питиета, значи ще се отнася по същия метод и по време на любовна непосредственост. Подобни мъже считат, че знаят по-добре от какво имат потребност дамите и не се преценяват с желанията им.

Липса на възприятие за комизъм

Не всеки шут е добър ухажор, само че отсъствието на възприятие за комизъм може да е крушение в леглото - защото всяка неловка обстановка ще се трансформира в злополука.

Яде лакомо и пие бързо

Храненето и пиенето са чувствени наслаждения и от метода, по който някой се храни и пие, може да се разбере доста за половия му капацитет. Ако той го прави на драго сърце, наслаждавайки се на всяка хапка и глътка, значи и сексът ще бъде първокласен - от дългата предварителна игра до приятния диалог най-после.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР