За ускоряването на процесите по дигитализацията на най-голямата по активи

...
За ускоряването на процесите по дигитализацията на най-голямата по активи
Коментари Харесай

Септимиу Постелнику е Банкер на годината в категорията Ускоряване на процесите по дигитализация

За ускоряването на процесите по дигитализацията на най-голямата по активи банка у нас, наградата „ Банкер на годината ” получи  членът на УС и основен действен шеф на " УниКредит Булбанк " Септимиу Постелнику .

Наградата връчи Никола Гечев - шеф " Корпоративни продажби " на VIVACOM, който сподели: " За нас във VIVACOM е чест да връчим тази премия, тъй като знаем, че в банковия бранш дигитализацията е сегашното и бъдещето. Поздравяваме " Уникредит Булбанк " за триумфите, които имат в областта на цифровата промяна ".

Септимиу Постелнику пристигна от Румъния преди две години, с цел да форсира дигитализацията на " Уникредит Булбанк ". И направи по този начин, че мобилното й банкиране, което е към този момент на 10 години, през последните две години усили скоростта, с която доставя нови функционалности, пет пъти. Негова е в огромна степен и заслугата, че през последните 18 месеца дейните консуматори на мобилното й банкиране са се нараснали със 160 хиляди и банката към този момент чака половин милионния си клиент.

Септимиу Постелнику е и главният „ провинен ” за това, че в последната година и половина има над 560 хиляди цифрово подписани контракти и над 70 роботизирани процеса.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР