За управлението на една държава значение имат само решенията, които

...
За управлението на една държава значение имат само решенията, които
Коментари Харесай

Денков: Трябва да се абстрахираме от емоциите и да продължим да работим

„ За ръководството на една страна значение имат единствено решенията, които се взимат от Министерския съвет, Народното събрание и другите институции. Трябва да се абстрахираме от всевъзможни страсти и да продължим да си вършим работата. Продължаваме да работим, до момента в който бъде определено друго държавно управление ”.
Прочетете още
Това сподели министър-председателят в оставка Николай Денков по време на постоянното съвещание на кабинета. На него обаче не присъстваше вицепремиерът Мария Габриел, която по-рано изиска обществено опрощение от ПП-ДБ.

Тя въобще не влезе с сътрудниците си от кабинета. Всички останали бяха заели местата си към заседателната маса на " Дондуков " 1 букално минути след изказванията в Народното събрание, от които стана ясно, че въпреки всичко след снощния гърмеж в сглобката ще се опитат да сформират държавно управление с мандата на Габриел.

Тя бе наречена от финансовия министър и съпредседател на Политическа партия " най-новото и най-красиво лице на мафията в България ". Мария Габриел тази заран изиска опрощение от ПП-ДБ.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР