За улесняване и подобряване на комуникацията и достъпа до обслужване,

...
За улесняване и подобряване на комуникацията и достъпа до обслужване,
Коментари Харесай

Нова услуга улеснява гражданите за връзка с община Луковит

За улеснение и възстановяване на връзката и достъпа до обслужване, Община Луковит вкара нова безвъзмездна услуга за жителите, наречена Free Call. Чрез нея всеки може да беседва гратис с посочения в уеб страницата телефон на Централата: +359 697 52464.

Услугата е маркирана със зелена икона, изобразяваща телефонна слушалка с надпис „ Безплатно позвъняване “ и ситуирана в долния десен ъгъл  на общинската интернет страница. При натискане върху слушалката, позвъняванията се трансферират към телефонната централа.

При всяка осъществена връзка се изписва географската локация, откъдето е осъществено позвъняването, като по този начин се предотвратяват злоупотреби и подаване на погрешни сигнали.

Освен безвъзмездни диалози, услугата дава опция за изпращане на електронни писма към общинската администрация. За задачата се натиска втората икона, която е в наследник цвят и изобразява пощенски плик с надпис „ Пиши ни “. Всяко известие се вкарва с входящ номер в системата.

Услугата Free Call е налична за целия свят. Единственото изискване за реализиране на диалог е съществуване на интернет връзка и устройство с микрофон (мобилен телефон, компютър, таблет) от страна на подателя.

Услугата е съобразена с работното време на Община Луковит, като е дейна за позвънявания в часовете от 08:00 до 17:00 часа, а през останалата част от денонощието могат да се изпращат само известия.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР