За ужасяващ случай на агресия и унижение към дете във

...
За ужасяващ случай на агресия и унижение към дете във
Коментари Харесай

Ужас: Тийнейджъри нападнаха и съблякоха дете, облечено във футболен екип!

За отблъскващ случай на експанзия и оскърбление към дете във Варна научи Varna24.bg от споделен коментар в обществените мрежи от известната варненка Невена Иванова.

" Четири гаменчета през днешния ден сутринта са нападнали дете, облечено в екип на Спартак Варна в подлеза на стадион Локомотив. Съблекли са голо детето на температура към 7 градуса! 

Какви деца възпитавате!

Какви са реакциите на службите на реда!

Колко още сходни случаи би трябвало да има и какво тъкмо би трябвало да се случи, с цел да се подхващат ограничения?! ", написа Невена.

От пресцентъра на полицията прецизираха за медията ни, че се касае за спор сред младежи, ентусиасти на два разнообразни футболни тима.

Спречкването е станало тази заран към 8.00 часа в подлеза на стадион " Локомотив ".

13-годишно дете облечено с блуза на " Спартак " било спряно от друго  момче, на към 15-години, което държало в ръцете си железна бухалка. Оказало се, че по-голямото момче е последовател на конкурентен футболен тим. Нападателят заплашил детето и го предиздвикал да си съблече блузата, с която детето било облечено и на която било изписано името на тима, който харесва. 

За благополучие не е имало физически конфликт сред децата, като 13-годишният състезател се е разминал единствено с нерешителност.

Детето незабавно се е обадило на татко си, който е подал сигнал до полицията. В момента се открива нападателят, който е бил в компания с други деца, само че които не са се намесили.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР