За турнира в Куинс често се говори по-отдавна, но в

...
За турнира в Куинс често се говори по-отдавна, но в
Коментари Харесай

Трите мача от 17 юни, които не трябва да пропускате


За шампионата в Куинс постоянно се приказва по-отдавна, само че в днешната стратегия Хале надминава своя съперник в навечерието на Уимбълдън.

Дори да ни е забавно по какъв начин ще се развият срещите на Беретини, Чилич и изненадата на шампионата Пенистън, на Terra Wortmann Open съвсем всеки мач дава обещание да бъде представление.

Ето и мачовете, които съгласно нас не би трябвало да пропускате през днешния ден.

Хуберт Хуркач – Феликс Оже-Алиасим
Турнир: Хале
Час: Не преди 18:30

През предходната година Хуркач стигна до полуфиналите на Уимбълдън след победи над Медведев и Федерер, което заслужава почитание. Феликс спря един кръг по-рано, като и двамата бяха преодолени от Матео Беретини. Канадецът се оправи с Кирьос и Зверев, а в Хале отстрани и Маестрото.

Двама тенисисти, които се радват на триумфи на трева напоследък и са потвърдили, че могат да се показват мощно на тази настилка. Мач, който ще е индикативен за това в каква форма влизат в идния шампионат от Големия шлем.

Каролина Плишкова – Коко Гоф
Турнир: Берлин
Час: Около 15:30-16 ч.

Възможна изненада. Каролина отсъстваше дълго от кортовете и се завърна с неуверена форма по време на сезона на клей, само че на трева тя се усеща в удобната си зона. Световната №7 сервира впечатляващо в Берлин досега, а когато това е по този начин, може да преодолее всяка съперничка. Предвид обстоятелството, че ще загуби точките си от финала на Уимбълдън предходната година, чехкинята се нуждае от мощен резултат през тази седмица.

Коко дойде в Германия на гърба на край от Ролан Гарос, завоюва с лекост първите си мачове тук, а първият ѝ огромен пробив бе точно на тази настилка в All England Club през 2019, тъй че този дуел се оформя като непредсказуема и тежка борба.

Даниил Медведев – Роберто Баутиста Агут
Турнир: Хале
Час: Не преди 14:30

След като бе една от жертвите на Тим Ван Райтховен в Хертогенбош, международният №1 Даниил Медведев ще желае да си тръгне от сезона на трева най-малко с един трофей. Въпреки че още веднъж се изкачи на върха на ранглистата, като се изключи финала на Australian Open руснакът не се показва на нормалното равнище през 2022 година.

Днес той излиза като любимец против Роберто Баутиста Агут, който се разграничава от множеството испански клейкортъри и разполага с нелоша игра на тази настилка. Полуфиналът от Уимбълдън ’19 потвърждава това.

Същото не може да бъде казано за Пабло Кареньо Буста, който би трябвало да играе през днешния ден против Ник Кирьос. Обичайно мачовете на австралиеца постоянно са сериозен кандидат за място в нашия асортимент, само че през днешния ден се чака да няма огромна конспирация в конфликта посред им.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР