За трогателна история, върнала на мъж от Варна вярата в

...
За трогателна история, върнала на мъж от Варна вярата в
Коментари Харесай

Добрата новина: Варненец загуби брачната си халка, но се случи чудо

За трогателна история, върнала на мъж от Варна вярата в положителното научи Varna24.bg . Човекът изгубил брачната си халка и се примирил, че в никакъв случай няма да я види още веднъж, до момента в който не се случило "чудо ", за което споделя самият той в обществената мрежа.
Ето и разказът му: "Аз, ще продължа да имам вяра в положителното! Безкрайно съм разчувствуван и разчувстван.Миналия четвъртък изгубих венчалната си халка.....и сътворих следващата фамилна драма.... "безотговорен ", "лоша прокоба " и какво ли още не чух...Търсих я безрезултатно и се помирих.
До довечера /3 декември/, когато се позвъни на вратата и ние с нормалното съмнение отворихме. Видяхме една млада дама със 7-8 годишната си щерка, която ни поздрави, разпростра една хартийка и сподели: "Това е ваше. " Моят загубен венчален пръстен. Занемяхме! "Как ни открихте? " "Видях надписа на халката и датата на сватбата. Проверих (макар и трудно) в работа ЕСГРАОН и ви открих. Идвам за трети път и се веселя, че ви открих. Нали знаете: "Предай нататък! ". Какво да кажа повече. Разбрах единствено, че се споделя Десислава. Нямам повече думи.
Единствено и единствено положителното ще избави нас и света. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР