За три дни София се превърна в център на автентичния

...
За три дни София се превърна в център на автентичния
Коментари Харесай

20 г. на сцената: Dubioza Kolektiv - бармани в столичен клуб, криха и ракия из София

За три дни София се трансформира в център на достоверния балкански дух, миксиран сполучливо със ска, пънк, реге, танци и ракия персонално с Dubioza Kolektiv, които стартираха празненствата за юбилея си „ 20 години на сцена “ у нас. Ексцентричните босненци, които се готвят за огромен концерт в София на 5 юли в „ Арена София “ в Борисовата градина, прекараха дълъг уикенд в столицата с поредност от изненади.

Бандата чества 20 години на сцена с огромен концерт у нас на 5 юли

Групата концентрира вниманието към себе си в медийното пространство с мини концерт в ефира на Z-Rock и динамично посещение в „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”, само че несъмнено най-вълнуващи за почитателите им бяха събитията в града.

От типичното щуро балканско warm up празненство в „ Строежа “ в петък вечер, където членовете на бандата влязоха в ролята на диджеи и бармани в клуба до спонтанния концерт под намерено небе в градинката на „ Кристал ” в събота следобяд.

Босненската група е необятно известна и обичана в България

Неочаквани флашмобове и концерти без предизвестие, реклама и билети влизат в репертоара на босненските актьори единствено в градовете, където любовта на почитатели и музиканти е взаимна. Музиката, танците, скарата и ракията бяха кулминационната точка в съботния следобяд в „ София, София, мой дребен Лондон! “ и столицата се трансформира в новата локация на неочакван флаш моб под кросоувър ритмите на групата.

Генерираната групова сила зареди центъра на София за най-малко месец напред – до 5 юли, когато следва един от най-мащабните концерти на обичаните Dubioza Kolektiv.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР