За трети пореден път Теленор България бе отличена със за

...
За трети пореден път Теленор България бе отличена със за
Коментари Харесай

Теленор България е отличена със сертификата Best in Test за трети пореден път |

За трети следващ път Теленор България бе отличена със за представянето на своята мобилна мрежата. Отличието се присъжда от интернационалната компания за премерване на мобилни мрежи umlaut, която е направила параленост сред трите огромни оператора в България.

Категориите, в които Теленор демонстрира най-хубавите резултати, са две: " Best rated user download speed " и " Best rated latency ". Сертификатът Best in Test е присъден на оператора за постигането на най-високата оценка от трите мобилни оператора в страната.

Тестовете на umlaut са извършени в интервал от 24 седмици сред март и септември тази година. Оценката е основана на 50,3 милиона проби от 16 700 консуматори, които покриват 96,8% от обитаемата територия на страната.

" За нас е значимо достижение и голямо самопризнание, че получаваме документа Best in Test за трети следващ път. Това одобряваме като положителен сигнал, че стремежът ни за развиване и гонене на по-високи цели дава резултати. Амбицията ни е да предоставяме по-добра мрежа всеки ден за нашите клиенти и с помощта на самостоятелната оценка на umlaut знаем, че съумяваме да осъществим тази цел ", разяснява Джейсън Кинг, основен изпълнителен шеф на Теленор България.

" Дългосрочната тактика за развиването на мрежата на Теленор продължава да дава резултати, с които се гордеем. Това следващо отличие одобряваме като индикатор, че осигуряваме най-хубавото за своите клиенти, с което им оказваме помощ да дават отговор на измененията в света към нас ", сподели Спас Велинов, основен шеф " Технологии " в Теленор България.

Umlaut е интернационална консултантска компания, която мери качеството на мобилни мрежи в над 120 страни по света и има за съществена цел, посредством осъществяване на самостоятелен измервания и разбор на събрани данни, да отличи снабдители на телекомуникационни услуги за постигнатите от тях резултати. В България Umlaut проучва представянето на мрежите на трите огромни мобилни оператора от 2019 година насам.

" За трети път имам опция да поздравя Теленор България с Best in Test документа за представянето на мрежата им. Нашата работа е да наблюдаваме представянето на мобилни мрежи в целия свят, за което разчитаме на хиляди специалисти от над 80 страни. На базата на нашия разбор дефинираме Теленор като Best in Test и най-хубави както при скорост на събаряне на данни, по този начин и като оператора с минимум забавяне при транспорт на пакети данни в България ", разяснява Хакан Екмен, изпълнителен шеф на Umlaut.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР