За трети пореден път Теленор България бе отличена със за

...
За трети пореден път Теленор България бе отличена със за
Коментари Харесай

Теленор България е отличена със сертификата Best in Test за трети пореден път

За трети следващ път Теленор България бе отличена със за представянето на своята мобилна мрежата. Отличието се присъжда от интернационалната компания за премерване на мобилни мрежи umlaut, която е направила параленост сред трите огромни оператора в България.

Категориите, в които Теленор демонстрира най-хубавите резултати, са две: " Best rated user download speed " и " Best rated latency ". Сертификатът Best in Test е присъден на оператора за постигането на най-високата оценка от трите мобилни оператора в страната.

Тестовете на umlaut са извършени в интервал от 24 седмици сред март и септември тази година. Оценката е основана на 50.3 милиона проби от 16 700 консуматори, които покриват 96,8% от обитаемата територия на страната.

" За нас е значимо достижение и голямо самопризнание, че получаваме документа Best in Test за трети следващ път. Това одобряваме като положителен сигнал, че стремежът ни за развиване и гонене на по-високи цели дава резултати. Амбицията ни е да предоставяме по-добра мрежа всеки ден за нашите клиенти и с помощта на самостоятелната оценка на umlaut знаем, че съумяваме да осъществим тази цел ", разяснява Джейсън Кинг, основен изпълнителен шеф на Теленор България.

" Дългосрочната тактика за развиването на мрежата на Теленор продължава да дава резултати, с които се гордеем. Това следващо отличие одобряваме като индикатор, че осигуряваме най-хубавото за своите клиенти, с което им оказваме помощ да дават отговор на измененията в света към нас ", сподели Спас Велинов, основен шеф " Технологии " в Теленор България.

umlaut е интернационална консултантска компания, която мери качеството на мобилни мрежи в над 120 страни по света и има за съществена цел, посредством осъществяване на самостоятелен измервания и разбор на събрани данни, да отличи снабдители на телекомуникационни услуги за постигнатите от тях резултати. В България umlaut проучва представянето на мрежите на трите огромни мобилни оператора от 2019 година насам.

" За трети път имам опция да поздравя Теленор България с Best in Test документа за представянето на мрежата им. Нашата работа е да наблюдаваме представянето на мобилни мрежи в целия свят, за което разчитаме на хиляди специалисти от над 80 страни. На базата на нашия разбор дефинираме Теленор като Best in Test и най-хубави както при скорост на събаряне на данни, по този начин и като оператора с минимум забавяне при транспорт на пакети данни в България ", разяснява Хакан Екмен, изпълнителен шеф на umlaut.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР