За трети пореден ден в Южна Корея възстановилите се са

...
За трети пореден ден в Южна Корея възстановилите се са
Коментари Харесай

Южна Корея за трети пореден ден регистрира повече възстановили се от нови случаи на коронавирус

За трети следващ ден в Южна Корея възстановилите се са повече от новите случаи на ковид , макар че е намерено ново огнище в град Съннам, южно от Сеул, написа " Гардиън ".

Най-малко 140 членове на протестантска черква са с позитивен резултат за ковид. Сред тях е и пасторът. Те са взели участие на служби на 1 и 8 март, макар че държавното управление прикани да се анулират всеобщите събирания.
 Спад на случаите на ковид в Китай и Южна Корея, нарастване в Япония
Спад на случаите на ковид в Китай и Южна Корея, нарастване в Япония

Китай удостовери нови 20 случая на вируса от 11 ден по-рано, само че 16 от тях са хора, които са пътували в чужбина и са влезнали в страната

Като цяло в страната в понеделник са регистрирани нови 74 случая , което е малко по-малко спрямо предходния ден , оповестиха здравните управляващи. Общо в Южна Корея има 8236 случая със 75 умряли.

Траекторията на придвижване е надолу. На 29 февруари бяха регистрирани 909 случая, а в неделя 76.
 В Южна Корея за първи път възстановителите се от ковид са повече от заболелите
В Южна Корея за първи път възстановителите се от ковид са повече от заболелите

Република Корея има най-вече случаи на ковид в Азия след Китай

Още 303 души са се възстановили и са изписани , разясниха от Корейските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите. Общо 1137 души са се възстановили.

За трети следващ ден ние виждаме повече изписани спрямо новите доказани случаи , само че ние не би трябвало да забравяме урока, който научихме, подчертаха управляващите.
 Южна Корея регистрира закъснение на разпространяването на ковид
Южна Корея регистрира закъснение на разпространяването на ковид

Общо в страната има 7869 случая, 66 души са умряли

Официални представители разясниха, че продължава да се появяват " спорадични огнища " в най-засегнатите региони , най-много в югоизточния град Тегу.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 153 00 доказани случая, а умрелите са повече от 5700. Регистрирани са случаи в 146 страни. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 169 000 случая и над 6500 умряли в 148 страни.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР