За трети път ми се случва срещу мен да има ...

За трети път ми се случва срещу мен да има

Мараджиев: Така и не разбрах за какво беше полицейската акция, но вече съм свикнал

За трети път ми се случва против мен да има полицейска акция и към този момент го схващам като нещо обикновено. Това съобщи кметът на Стамболийски Георги Мараджиев тази заран, след спецакцията, която се организира в града през вчерашния ден.  Заради сигнал за машинация с евросредства бяха претърсени няколко адреса, измежду които фамилната фабрика на кмета и общината. Мараджиев бе разпитван в полицейското ръководство, само че против него няма повдигнато обвиняване, нито е бил задържан.
Прочетете още
„ Оказах цялостно подпомагане. Проверяваха персоналния ми телефон и автомобил, само че аз по този начин и не разбрах какво търсиха. В инспекциите няма нищо неприятно, само че няма по какъв начин да има корист с евросредтва, така като от 2016 година до момента общината не е употребила нито един лев от Европа, всичко което се случва е правено с пари от държавните управления на Борисов и такива евросредтва няма, с цел да мога аз по някакъв метод да злоупотребя с тях. Никой не ни изясни каква тъкмо е същността на акцията ”, разяснява Мараджиев пред Нова телевизия.

Той разяснява и дали е допустимо сигналът да е от депутата на „ Възраждане ”  Стоян Таслаков за машинация с публични поръчки, които се дават единствено на една компания.

„ Ако тази акция е поради неговия сигнал значи България не е правова страна, така като е неуместно един жител да алармира и  да се докара целия антураж на полицията ”, съобщи Мараджиев.

Според него има персонален претекст, така като община Стамболийски е издала заповед за срутване на противозаконна сграда на Теслаков, само че макар това майка му и сестра му живеят в общинско жилище.

Той увери, че общината ще продължи да работни обикновено.

„ Това беше просто една пиар акция на полицията, с цел да се отвлече вниманието на общността от сериозните проблеми ”, сподели още той.

„ Около 20 индивида нахлуха във фабриката ми и в дома ми ”, сподели синът на кмета. „ Заставиха всички чиновници да си оставят телефоните, бяха претърсени, претърсени бяха персоналните ни коли. Безпрецедентен напън ”, счита синът на кмета.  

Източник: trafficnews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg