За трета поредна година Теленор стартира стажантската си програма Hub

...
За трета поредна година Теленор стартира стажантската си програма Hub
Коментари Харесай

Теленор стартира платената си стажантска програма

За трета поредна година Теленор започва стажантската си стратегия Hub by Telenor, която предлага заплатен едногодишен стаж в компанията. Приетите стажанти ще имат опция да натрупат професионален опит в областта на телекомуникациите и да работят по действителни планове.

Hub by Telenor е ориентирана към младежите, които имат интерес към мобилните и цифрови технологии и владеят британски език на високо равнище. Стажантската стратегия е отворена за студенти последна година или приключили образованието си в последната година бакалаври и магистри.

Компанията търси стажанти в отделите Финанси, Технологии, Дигитални услуги и Маркетинг, като измежду десетте отворени позиции са “Потребителски маркетинг ”, “Разработка на програмен продукт ”, “Кредитен риск ”, “Дигитален дизайн ” и други. Избраните претенденти ще бъдат част от екипи, които работят по основни планове в изброените области.

Желаещите да вземат участие могат да аплайват за съответна позиция на http://www.telenor.bg/bg/careers/youth-vacancies, като изпратят изобретателна автобиография до 4 октомври 2018 година Одобрените претенденти ще бъдат поканени на изявление, като част от програмата ще бъдат 10 от тях.

Участниците в програмата ще започват стажа си в Теленор при започване на ноември 2018 година Като част от компанията, те ще работят на цялостен работен ден, против мотивиращо финансово заплащане. В рамките на една година те ще могат да работят и да се учат от интернационален екип от специалисти в отворена и мотивираща работна среда. След края на програмата, стажантите, които са се показали добре, може да получат предложение за непрекъсната работа в Теленор.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР