За трета поредна година „Пещерска“ ракия организира специалния конкурс за

...
За трета поредна година „Пещерска“ ракия организира специалния конкурс за
Коментари Харесай

Увеличават се желаещите да сключат брак, сочат резултати от конкурс на Пещерска Популярната марка ракия подкрепи три двойки да се оженят тази година

За трета поредна година „ Пещерска “ ракия провежда специфичния конкурс за младоженци „ Просто кажи „ Да “, в който поддържа финансово сватбите на три двойки.

Интересът към самодейността продължава да пораства - а третата година на акцията е и най-силната до момента, сочат данните на уредниците. Достигнатите онлайн потребителите са 1 милион, а записаните младоженци – 691 двойки. При предните издания на “Просто кажи „ Да “ бяха споделени общо 1223 истории на любовта. Тази година „ Пещерска “ сбъдна фантазията за женитба на три двойки - Десислава и Станислав Димитрови, Маргарет и Никола Чонгарови, Виктория и Николай Вангелови, които получиха по 5000 лева, гратис фото и видео снимане и питиета за цялото празненство.

Интересни трендове свързани с връзките и запознанствата, регистрират уредниците. Увеличава се броят на двойките, при които любовта идва онлайн: от изпратена покана в обществена мрежа или в приложение за запознанство. Най-често в действителна среда хората се срещат на работа или с общ прочут. Противно на всеобщото разбиране, че рядко дългите връзки приключват с брак, от ден на ден са кандидатурите на двойки, които са обвързани дългогодишно с сътрудниците си. Мечтата за женитба споделят доста двойки, които са дружно от 5, 10 и даже 15 години; такива с едно, две и три деца.

Увеличава се броят на тези младоженци, които приготвят сами всичко за сватбата, създават украсата и подаръците за посетители или разчитат на помощ от другари, сочат още данните на „ Пещерска “. Основно дамите са дейните в подаването на кандидатурите – над 90% от изпратените истории в състезанието „ Просто кажи „ Да “ са инициирани от нежната половинка в двойките.

Много са историите на влюбени още от ученическите или студентските години. Голяма част от хората споделят, че дълго време са си мечтали да създадат женитба, само че все не са имали задоволително средства или е излизало нещо друго по-важно - деца, жилище, нова работа. „ Всяка година историите, които получаваме ни въодушевяват и потвърждават, че фантазията за семейство и брак, не е отживялост, а обичайните български полезности, въпреки и все по-често пречупени през нови и по-нестандартни ритуали, остават живи.

А ние желаеме да сме част от този значим и специфичен миг за двойките “, разясниха от компанията-производител на “Пещерска” VP Brands International. Популярната марка ракия се създава от лични лозови масиви и е измежду най-награждаваните у нас и в чужбина.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР