За трета поредна година мотористите от Sofia Riders (SR) ще

...
За трета поредна година мотористите от Sofia Riders (SR) ще
Коментари Харесай

Sofia Riders радват столичани с коледно мото-шествие

За трета поредна година мотористите от Sofia Riders (SR) ще зарадват столичани с атрактивно коледно мото-шествие. По традиция то ще започва в 12.00 часа от паркинга на Националния исторически музей (Резиденция Бояна). От там внушителната колона ще се насочи към кв. „ Люлин”, където в границите на дарителската акция „ Да дарим усмивка” на SR и другари моторизираните Дядо Коледовци ще подарят дарове на доста малчугани в неравностойно състояние.

Sofia Riders нееднократно са доказвали, че мотористите са хора с доста огромни сърца. Припомняме, че самодейността „ Да дарим усмивка” започва при започване на септември с изцяло неналожителен пост на представителя на мото-групата доктор Асен Цеков и посещаване в Комплекса за обществени услуги за деца (КСУДУ) в град Роман. Мотористите безусловно взеха под крилото си малчуганите, като последваха още няколко визити в дома и резултатът не закъсня: до момента в който първоначално децата бяха плахи и даже не бяха виждали мотори, в този момент може умерено да се каже, че са към този момент обществени и нямат самообладание да видят момчетата и девойките още веднъж. Наред с дома в град Роман, бяха направени няколко визити в центровете в Бяла Слатина и Драгоман. Така единствено за няколко месеца „ Да дарим усмивка” се трансформира в една от най-мащабните дарителски акции в страната тази година.

Днес на ред са двата центъра за настаняване на деца в квартал „ Люлин” – „ Софроний Врачански” и „ Паисий Хилендарски”. Само за към две седмици в границите на дарителската акция „ Да дарим усмивка” бяха събрани близо 7000 лева, с които са закупени дарове и хранителни артикули и за децата в домовете в Бяла Слатина и Драгоман.
Празничната стратегия на Sofia Riders продължава на 26 декември с Коледно даряване на усмивки за децата в КСУДУ, град Роман.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР