За трета поредна година гр. Пловдив ще е домакин на

...
За трета поредна година гр. Пловдив ще е домакин на
Коментари Харесай

300 професионалисти от сектора на индустриални имоти на Конференцията БГСКЛАД 2017 г.

За трета поредна година гр. Пловдив ще е хазаин на най-значимото по рода си събитие в областта на индустриалните парцели, а точно конференцията на платформата БГСКЛАД, която този път ще е с народен темперамент. Фирми, предприемачи, държавни институции, банки, застрахователни сдружения, консултанти, брокери и доста други значими фигури в областта на индустриалните парцели ще се срещнат на едно място.

Събитието ще бъде публично намерено от изпълнителния шеф на Българска организация за вложения - господин Стамен Янев, а стратегически сътрудници са Национално съдружие за недвижими парцели, Българска Фасилити Мениджмънт Асоциация, Българска организация за вложения, Национална компания за индустриални зони и Адвъртайз БГ ЕООД.

Специално присъединяване в първи панел на конференцията ще вземат Стамен Янев от Българска организация за вложения и госпожа Антоанета Барес – изпълнителен шеф на Национална компания за индустриални зони.

Събитието ще бъде отразено от водещи медии у нас, като imot.bg , списание Логистика, Пловдив онлайн, 1 kam 1, ТВ Планета, BEPnews и IndustryInfo., а входа за всички посетители ще е безвъзмезден.

Ето, какво притежателя на платформата и уредник на събитието, Симеон Митев показа:

Какво ви подтикна за трета поредна година да се заемете с организацията на едно такова огромно събитие?

Като предприемач с над двайсет годишен опит в областта на недвижимите парцели и човек, който се вълнува и интересува от развиването на пазара в България, взех решение, че сходни съб  ития са от изключителна значимост за развиването на пазара, както и са в помощ на всеки един български, задграничен предприемач или краен консуматор, който е решил да влага парите си в индустриални парцели. Още повече, че за мен и платформата, на която съм притежател това стана традиция и до известна степен се усещам и задължен към компаниите и хората, които чакат това събитие и са ми се доверили.

Защо решихте този път конференцията да е Национална и то в гр. Пловдив?

След като две следващи години проведох районни конференции в гр. Пловдив и в гр. Стара Загора и виждайки резултата, който реализирах, реших, че е пристигнало времето в което би трябвало да събера всички предприемачи, компании и клиенти от цяла България на едно място. Събитието, което в този момент организираме ще е извънредно забавно, тъй като ще обхване всички наболели въпроси, които вълнуват и интересуват хората от сектора.

Кои компании досега са удостоверили присъединяване?

Списъкът е към този момент значителен, за което съм извънредно признателен на доверилите ми се компании. БГСКЛАД и Индустриални парцели ще са уредници.

Ще вземат участие Тракия Икономическа зона, Проджест Груп Холдинг, Индустриален парк Марково, Логистичен парк Ийст Ринг, Стам ЛТД ООД, SGI, Евромаркет, Търговски Център Европа, ПаладинПропърти и доста други компании с потвърдена известност в сектора.

Събитието ще бъде намерено със специфичното присъединяване на изпълнителния шеф на Българската организация за вложения – господин Стамен Янев.

В първия панел на конференцията ще имаме и опцията да чуем самия ЕвгенийНумеров – ръководещ шеф и сътрудник на Skladman USG мениджмънт - водеща компания за индустриални парцели в Русия.

Пълния лист на компаниите, които ще вземат участие всеки може да види на страницата на БГСКЛАД –www.bgsklad.bg. Ще имаме лектори от АутомотивКлъстерБългария, Асоциациянаиндустриалниякапитал в България, НСНИ и още доста забавни персони, които към този момент ще запазим в загадка до самото събитие.

Стратегически сътрудници на събитието ще бъде НСНИ – Национално съдружие на недвижими парцели, БГФМА - Българската Фасилити Мениджмънт Асоциация, Българска организация за вложения и Адвъртайз БГ. От шефа на Адвъртайз БГ, господин Александър Георгиев с който работим извънредно дейно чакаме забавна информация за онлайн маркетинг услугите и тяхната успеваемост върху пазара на индустриални парцели.

Медийни сътрудници на събитието ще бъдат: Софийски парцели, списание Логистика, Пловдив онлайн, 1kam 1, ТВ Планета, BEPnews и IndustryInfo.

Колко хора очаквате да се включат в събитието?

Очакваме посещаемост над 300 видни предприемачи и експерти от сферата на индустриалните парцели.

Кои са главните акценти и тематики, които ще бъдат прегледани?

Основния акцент несъмнено, ще бъде развиването на пазара на индустриални парцели през 2017 година Ще имаме специфичен панел за банките, вложителите, оценителите, проджектмениджърите, застрахователите и това по какъв начин те виждат развиването на индустриалните парцели у нас, а в следствие районните ни представители ще показват новостите и акцентите за града, който съставляват.

Очакваме и извънредна информация от Агенция за задгранични вложения с последни вести за непознатите вложения в България, както и изследване за авто и мото промишлеността от Аутомотив Клъстер България. Последния панел ще бъде обвързван с водещите ни градове София и Пловдив, тъй като считаме, че точно тези два града движат пазара все още.

С какво бихте желали хората да запомнят това събитие?

Както споделих и първоначално, БГСКЛАД е първата по рода си платформа за индустриални парцели в България, която прави такива събития. В умозаключение желая да кажа, че без значение от дребния пазар и мащаби на страната ни, сходни конференции са извънредно значими за страната ни. Брокерските компании не би трябвало просто да продават, а да проучват, поучават, съветват и дават точна и ясна информация на клиентите си. Засега такива са доста малко и се веселя, че аз съм един от хората, които се вълнуват, мислят и провеждат такива прояви. Подобни събития оказват помощ на всеки предприемач да „ свери “ часовника си, да е наясно, къде, по какъв начин и защо е уместно да влага парите си, а не просто да бъдем търговци.

Благодаря на всички, които ще посетят събитието. Искам да припомня, че то ще е гратис за всички, които желаят да участват. За всички участници и посетители ще има автър празненство след последния панел. Така, че чакаме ви на 18 октомври 2017г. в гр. Пловдив, зала България, конгресен център, палата 8 на Международен панаир от 14 ч.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР