За трета поредна година DIEMA ще предложи специално новогодишно издание

...
За трета поредна година DIEMA ще предложи специално новогодишно издание
Коментари Харесай

„Фрактура“ с новогодишно издание на 1-ви януари по DIEMA

За трета поредна година DIEMA ще предложи особено новогодишно издание на рок предаването “Фрактура”. Неговият създател и продуцент Васко Катинчаров е селектирал най-запомнящите се 22 концертни кавър осъществявания, които да бъдат излъчени в първите минути на 2022 година В 00:10 ч. на 1-ви януари феновете на DIEMA ще видят особено двучасово издание на шоуто, в което емблематични рок банди от ранга на Metallica, The Rolling Stones, Muse, Nightwish, Korn, Aerosmith, Motorhead, Apocalyptica, Whitesnake, Green Day и други ще показват собствен прочит на известни песни на други музиканти.

"За мен е наслаждение, че и тази година ми беше гласувано доверие да основа едно особено издание на “Фрактура “. По този метод продължаваме да предлагаме на феновете качествено наличие и качествена музика. Новогодишното издание на предаването ще бъде напълно от концертни кавър осъществявания на огромни рок имена, които вършат свои версия на добре познати песни на други групи. Всичките 22 части носят доста позитивен заряд, които е нужен за положителния старт на новата година. Благодаря на всички, които поддържат предаването “Фрактура “ към този момент 23 години и съм уверен, че по-добрите дни за всички нас предстоят. Бъдете здрави през 2022 година и си подарявайте хубави преживявания постоянно, когато можете! “, споделя създателят и продуцент Васко Катинчаров.

Не пропускайте специфичното новогодишно издание на “Фрактура” на 1-ви януари 2022 година от 00:10 ч. в ефира на DIEMA!

За предаването „ Фрактура “

Началото на предаването “Фрактура” е сложено от Васко Катинчаров през юни 1998 година. 12 години то се излъчва в профилирания музикален канал ММ, само че откакто е закрит, започва в телевизионния ефир на DIEMA. “Фрактура” е най-дълголетното тематично тв рок предаване. Зрителите са гледали специфични изявленията с близо 700 международни рок имена, хиляди клипове, както и репортажи от всички най-значими рок и метъл събития в страната и чужбина.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР