За трета година проектът Танцуваща София ще обучава безплатно всички

...
За трета година проектът Танцуваща София ще обучава безплатно всички
Коментари Харесай

Танцуваща София вдига настроението три поредни недели

За трета година планът „ Танцуваща София ” ще образова гратис всички искащи да се движат и забавляват в ритъма на танца. През месец септември софиянци и посетители на столицата ще имат тази опция чрез платформата за танц и придвижване навън, а емблематични градски пространства ще се трансфорат в самобитни танцови площадки.

Програмата в това издание включва над 15 разнообразни урока, подобаващи за всички възрасти, а преподавателите са от цяла София. В три столични парка ще имаме опция три следващи неделни следобеда да танцуваме в команията на хубави хора, хубава музика и доста позитивни страсти. 

" Танци на народите " ще се състои на 2-ри септември на Лятната сцена в Борисовата градина, на 16.09 ще разберем що е то  актуален танц в Южния парк до фонтаните, а на 23.09 ще се образоваме на стрийт танци в кино " Кабана " с един прекрасен денс батъл за край. 

Идеята на „ Танцуваща София “ е да излезе отвън традиоционните танцови зали и по този метод, показвайки хубостта и полезността на танца в другите му типове, да заплени повече хора да стартират да танцуват. 

Милена Виденова, началник на плана " Танцуваща София " ни споделя още - чуйте .
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР