За този програмен период не се предвижда друго по Оперативна

...
За този програмен период не се предвижда друго по Оперативна
Коментари Харесай

Николина Чапанова: Няма неодобрени проекти по ОП Региони в растеж

За този програмен интервал не се планува друго по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ не се планува друго, с изключение на тези два лота. Това сподели шефът на дирекция „ Изпълнение на планове по Оперативна програма “Регионално развитие” 2014-2020 и по стратегиите за териториално съдействие на Европейски Съюз “ в Агенция „ Пътна инфраструктура “ Николина Чапанова за предстоящи други рехабилитации на пътища в Добричка област при разкриване на реновираната 14-километрова права от второкласния път II-29 Добрич – Кардам.
Тя уточни, че напълно е рехабилитирана източната дъга и шест мостови уреди. Общо в региона са вложени 23 милиона лв. за рехабилитация на 30 км, а сумата за 14-километровата права е близо 14 млн. лева По думите ѝ цената на километър не постоянно е милион лв., а зависело от ремонта – дали е единствено рехабилитация, или се прави реорганизация, както и какъв брой лентов е пътят. Сред емблематичните планове е Пловдив – Асеновград, който ще завърши скоро.
Сред емблематичните планове за страната ни е Пловдив – Асеновград, който ще завърши скоро, сподели още тя, само че не можа да конкретизира на каква стойност е планът. Посочи още, че няма неодобрени планове по Оперативна програма „ Региони в напредък “.


Директорът на Областно пътно ръководство – Добрич Георги Стратиев уточни, че приоритет са ремонтите на северната част на околовръстния път край Добрич, а при съществуване на финансов запас – още един сектор от пътя Добрич – Албена. В момента се ремонтира пътна права сред регионалния град и черноморския курорт, която от години беше в извънредно тежко положение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР