За това сигнализираха пред Фрог нюз възмутени агенти от родното

...
За това сигнализираха пред Фрог нюз възмутени агенти от родното
Коментари Харесай

Само във Фрог: Шеф в ДАНС като Дон Жуан - върти любовни афери срещу обещания за кариера. Бил човек на Йовчев и Желязков

За това алармираха пред Фрог нюз възмутени сътрудници от родното ФБР. Те разкриха, че въпросният шеф се смятал непосредствен до така наречен кръг на “Библиотекарите” и по-конкретно на някогашния ръководител на ДАНС Цветлин Йовчев и санкции по закона “Магнитски” Илко Желязков. От няколко месеца интензивно се приказва за неприятното качеството на фрагментите в родните ни служби и по-конкретно в ДАНС. Многократно сме алармирали, че службата се е трансформирала в котило на манекенки и любовници на мутри.

Служителите на ДАНС обясниха, че не биха дали вътрешна информация за безобразията, които се случват сега там, в случай че въпросният шеф не отговарял за стратегическото в този миг звено, касаещо Балканските страни и по-специално Северна Македония. Твърди се, че въпросният мъж развил шеметна кариера от 2018 година насам посредством точно на контактите си с “когото трябва”.

Описват го като “колеблив и страхлив”, само че кадърен да се приспособява към всевъзможни условия и началници, с помощта на пристрастеността му да ласкае горестоящите над него. Именно това качество ме разрешило да резервира поста си и при последните промени в ДАНС.

Най-впечатляващата част от неговата професионална биография била слабостта му към колежките. “На всяка една дава обещание застъпничество и развитие”, допълват източниците ни. Напоследък в центъра на вниманието му попаднала негова подчинена, която всички в родното ФБР дефинират като следващата “Калинка”, кацнала в службите не поради качествата си, а поради връзките. Любовната спекулация станала притежание на всички чиновници, защото интензивно се разяснява, че двойката, чиято възрастова разлика била забележителна, си наела загадка квартира в столичния кв. “Гоце Делчев”.

Освен това се твърди, че началникът, в изблик на усеща, финансирал покупката на първокласно возило, с цел да може обичаната му да се кипри пред всички. Въпросната жена попаднала в постройката на бул. “Черни връх” с помощта на баща си. Той оглавявал териториално звено на ДАНС в провинцията, а по времето на социализма минал и през Държавна сигурност. Създал здрави връзки с някогашните шефове на ДАНС - Цветлин Йовчев и Владимир Писанчев.

Именно поради връзките си, всички наричали въпросната дама “Царската дъщеря”. Преди да влезе в централата на ДАНС, тя се трудела в гранична полиция, само че името й било забъркано в скандал, обвързван с изгубването на значима пратка. Отделно от това източниците ни разполагат с доказателства за това, че дамата има психиатричен проблем, който пък слага на дневен ред различен значим въпрос - по какъв начин е получила достъп до класифицирана информация, с цел да прави работата си в службата.

Най-куриозното е, че сега дансаджийският ухажор е заречен са своята възлюбена да я направи шеф. Твърди се, че към този момент дои се готвели документите за нейното издигане. “Докато българските жители, от чиито налози се дефинират възнагражденията на чиновниците в ДАНС, разчитат на продукта от активността на тази работа с оглед образуване на съответни държавни политики, сходни “Троянски коне” на задкулисието и „ калинки” обществено се забавляват на работните си места, демонстрирайки пренебрежителност, неуважение към близките и недосегаемост”, разясняват чиновници на ДАНС.

Те споделят, че биха приели сходно клатушкане от страна на фамилно обвързани хора, в случай че пред очите им не продължаваха свалките на Дон Жуан от ДАНС и с други дами, които също чакат на обещаното против секс покачване.

Източниците ни предоставиха и част от интимната чат- връзка сред въпросния началник на ДАНС и неговата последна възлюбена от средата на април:

.
.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР