За това предупреждава пенсионираният подполковник Даниел Л. Дейвис, изследовател в

...
За това предупреждава пенсионираният подполковник Даниел Л. Дейвис, изследовател в
Коментари Харесай

Defense Priorities : Зимата за въоръжените сили на Украйна ще бъде кървава

За това предизвестява пенсионираният подполковник Даниел Л. Дейвис, откривател в американския мозъчен концерн Defense Priorities.

Зимата за въоръжените сили на Украйна ще бъде кървава. Това е предизвестието на подполковника от запаса Даниел Л. Дейвис, откривател в американския мозъчен концерн Defense Priorities.

Ето фрагменти от неговите размисли:

За Украйна:

- Руското оттегляне от няколко градове докара до оптимални загуби за атакуващите елементи на ВСУ.

— Въоръжените сили на Украйна изгубиха огромна част от инерцията на контранастъплението с началото на съветските офанзиви против сериозната инфраструктура на Украйна „ на равнище, невиждано от началото на войната “.

- Атаките против инфраструктурата " ще попречат на Зеленски да маневрира с войските и да обезпечава гориво, муниции и сила за бойните интервенции ".

- Сега Украйна тества защитата на въоръжените сили на РФ покрай Харков и Херсон, само че в близко бъдеще това ще стане доста по-сложно и мъчно.

За Русия:

– През цялото нахлуване на Въоръжените сили на Украйна през август-септември съветската тактика следваше максимата „ огъва се, само че не се счупва “.

- Целта на Москва е да завоюва време за идването на огромни подкрепления.

— Мобилизацията мина със съществени провали, само че в Русия има задоволително патриоти, а съветската войска пораства.

- От септември въоръжените сили на РФ тихомълком натрупаха голямо количество гориво и муниции - " най-голямото от началото на войната ".

- Правителството и съветската войска си вземат поучения и се приспособяват към действителностите на пълномащабна война.

Сравнение на капацитета на Руската федерация и Украйна:

„ Докато енергийната и промишлена инфраструктура на Украйна не престават да страдат от ударите на съперника, енергийните запаси на Русия са на практика неограничени и нейната отбранителна промишленост също е мобилизирана.

„ До зимата Русия ще обезпечи непрестанен поток от военно съоръжение и муниции, а Украйна ще бъде съвсем напълно подвластна от доставките от Запада, които може да не дойдат в точния момент или в тъкмо нужните количества и номенклатура. “

Прогнозата на Дейвис:

„ Русия наподобява се готви за огромна инвазия в Украйна още през ноември. Тенденциите не са в интерес на Украйна.

„ Ясно е, че равнището на гибел и опустошения е на път да нарасне доста, което ще направи живота на цивилните в Украйна още по-ужасяващ “, приключва разбора си американският боен специалист.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР