За това, че розата има бодли, мнозина узнават едва след

...
За това, че розата има бодли, мнозина узнават едва след
Коментари Харесай

Защо се развеждат различните зодии?

За това, че розата има бодли, мнозина разбират едвам след сватбата

Едни двойки съумяват да се промъкнат през тръните към звездите, и въпреки и да не преодоляват всички различия, най-малко се научават да позволяват споровете, без да губят почитание един към различен.

Има обаче и такива, които не се оправят. Те тъжно заключават, че връзките им са изживели времето си и няма никакъв смисъл да ги не престават. И намират хиляди аргументи за развода. Оказва се, че за обособените зодиакални знаци те са различни…

ОВЕН

Овенът е твърдоглав, хазартен и доста независим. Той е неотстъпчив, което не се отразява добре на брака му. Често не помни, че фамилната лодка е с две весла и би трябвало да се гребе в синхрон. Но това се оказва доста мъчно за него. В апелите за разговор и компромис му се привижда призракът на недоверието или още по-зле – на подозрението в личните му сили. Опасно е да подлагате дейностите му на рецензия: той реагира мъчително на нея и изпада в гняв. Друг сигурен метод да доведете Овена до концепцията за бракоразвод, е прекомерната настойчивост и грижа или пък да започнете да го мъкнете по лекари. Това той сигурно няма да преживее…

ТЕЛЕЦ

Телецът се развежда извънредно рядко, включително и тъй като всеки, даже и най-мирният бракоразводен развой го изважда от зоната му на комфорт. А Телецът избира да не го прави. Само финансовият провал на фамилията, настъпил вследствие на дейностите на колегата, може да го подтикне да се заеме с делене на имуществото. И не съмнявайте, че от развода в веществен проект ще завоюва точно Телецът. Ако с имането всичко е наред, сътрудникът му няма защо да се безпокои: задоволително е вкъщи да е чисто, ярко и красиво, а хладилникът да е препълнен с вкусна храна.

БЛИЗНАЦИ

Бич за всеки Близнак е склонността му към изневери. Колкото и да се пробва да промени натурата си, уви, главата му сама се завърта в посоката на стремежи обект – все му се желае нещо ново и забавно. Понякога обаче се лимитира с нормално любознание. Главното е вкъщи този знак да не скучае. Но по какъв начин да не ти омръзне, когато се постанова да обсъждащ растящите цени, порасналите деца и свързаната с това нужда от покупка на нови облекла? При това има още течащи кранове, ремонт, обмисляне на отпуската. Не, такова безчинство Близнакът няма да търпи!

РАК

Ракът не се развежда. Почти в никакъв случай. Първо, той встъпва в брак след дълго обсъждане. Второ, маниак е на фамилното огнище. Трето, обожава децата си. Четвърто, грижи се за родителите си като за писани яйца. И може би тук е уловката. Всеки Рак фактически е доста непосредствен с татко си и майка си, цени препоръките им, интересува се от мнението им. В това число и за своя фаворит. На колегата му приказно ще му провърви, в случай че заслужи „ височайшето “ утвърждение. Тогава фамилният живот не е под опасност. Но в случай че родителите на Рака решат, че детето им е в клопката на „ разрушителни връзки “, те ще се хвърлят да го избавят. И ще го „ спасят “, не се съмнявайте.

ЛЪВ

За Лъва е значимо да подхожда на обществените правила. Затова наложително би трябвало да има деца. Ако внезапно се обясни, че сътрудникът му не е кадърен да „ създаде поколение “, Лъвът ще го остави без особени скрупули. В случай че целият дом е цялостен с дечурлига, те би трябвало да гледат главата на своя татко от долу нагоре: възхищението и обожанието в никакъв случай не омръзват на Лъва. Докато неналичието на тези „ витално значими детайли “ незабавно ще бъде видяна, което мощно ще го раздразни. Разбира се, той не би си и помислил да потърси повода у себе си. По-скоро ще се разочарова от личното си семейство, което не го цени.

ДЕВА

Да стартираме с това, че за Девата да встъпи в брак, не е лесна задача. За кого да се омъжи или да се ожени, като всички са такива лентяи, прахосници, даже цялостни идиоти, които обикновено не знаят по какъв начин вярно да живеят. Поради критическия взор към света, характерен на този знак, Девата постоянно подвига женитба в млада възраст – когато юношеският абсолютизъм внушава лъжливи хрумвания, че не всичко е изгубено и сътрудникът към момента може да се промени. И през целия си останал живот Девата се занимава точно с това: да го превъзпитава. И горко на оня, който не се поддава на дресировка – разводът е неизбежен.

ВЕЗНИ

Везните, като предписание, са отличен фамилен знак. Но и те си имат сериозни точки. И в случай че постоянно ги натискате „ по мазола “, сигурно ще стигнете до бракоразвод. Везните ценят елегантността и изтънчеността, поддават се на слабостта си към скъпи облекла, пътешествия и изискани виновност да вземем за пример. Затова мъчно понасят строгия режим на икономии, изключително когато богатствата цел е отсрочена много във времето – с години да вземем за пример. Освен това не понасят ревността и голословните съмнения. Затова най-хубавият метод да накарате човек от знака Везни да си опакова куфарите, е да му спрете кислорода: да му възбраните да поддържа връзка с другари, да го проверявате на всяка крачка, да му признаете, че обичаният му филм в действителност в никакъв случай не ви е харесвал…

СКОРПИОН

Това е различен представител на зодиакалния кръг, който не понася съмненията в невярност. Наистина, във връзка с Скорпиона те най-често са изцяло обосновани: термоядреният му характер го тласка към всевъзможни завършения, от време на време много пикантни. В същото време самият Скорпион не прости забежките на половинката си. И когато узнае за тях, неотложно подава молба за бракоразвод. Сексуалната неудовлетвореност в брака за Скорпиона е не по-малко значим мотив да се впусне в този нелицеприятен развой. Неговият сътрудник е задължен да усвои освен теоретическата, само че и практическата част на „ Камасутра “ и постоянно да е в „ бойна подготвеност “. Или най-малко да си дава тип.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът може да изиска да се разведе просто тъй като всичко му е омръзнало. Лошото или хубавото – няма значение. Омръзнало му е и край! Скучно, господа! Идеалният сътрудник за Стрелеца е човек, който еднообразно високо цени приключенията и спорта, вкусната храна и романтиката. Ни повече, ни по-малко. Стрелецът е авантюрист по натура и чака същото и от своя сътрудник. И в случай че той не откликва живо на всички налудничави оферти на Стрелеца, а твърди, че се усеща добре пред тв приемника, той мощно рискува. Между другото, рисковано е и когато самият той престане да блика като шадраван хрумвания. Стрелецът дефинитивно се вкисва и го напуща.

КОЗИРОГ

Всеки Козирог е службогонец по натура. За него работата стои над всичко. Така че, в случай че бракът пречи на работата му, той, без да се замисля, ще отстрани „ трудността ” от пътя си, като подаде молба за бракоразвод. Няма да го спре даже фактът, че има деца. Тази решителна мярка е единствено разследване от рационалната натура на Козирога. Както се споделя, нищо персонално. Личното стартира тогава, когато изтощеният Козирог се прибере вкъщи и открие там задушевна компания, поканена от неговия сътрудник. Всички ужасно му се радват, напират да го прегръщат и целуват, до момента в който Козирогът си мисли: защо ми е всичко това? Не му и би трябвало, не се съмнявайте. Така че не злоупотребявайте: домът на Козирога би трябвало да си остане неговата цитадела – и толкоз!

ВОДОЛЕЙ

За Водолея бракът е задължение – с всичките му условности и ограничавания. За страдание, за представителите на този зодиакален знак разводът е единствено въпрос на време. Или на умеене да работи над себе си. Ако Водолеят може да се приучи на отговорност, да се научи обикновено да възприема, а по-късно и да позволява битовите проблеми, този съюз има късмет. Ако той продължи да задоволява само личните си стремежи и желания, пиши го пропаднал брак. Дори няма да му се наложи да подава молба за бракоразвод. Никой естествен човек няма да издържи да живее с някого, на който не може да разчита за нищо.

РИБИ

Рибите най-често се развеждат поради тотално съмнение към своя сътрудник. Те са прекомерно мнителни, не понасят тайните и недомлъвките – в никакъв случай и по никакъв метод. Затова даже в случаите, когато сътрудниците им приготвят изненада по случай рождения им ден, Рибите не престават да нервничат и да се терзаят от подозрения. И до момента в който примерният брачен партньор надува балони в люляковите шубраци, неговата благоверна ще съчини същински бразилски сериал. Но всяко прочувствено напрежение изисква отдушник. И сътрудниците стартират скандал, бурно обясняват връзките си, а Рибата размазва сълзи и сополи по бузите. Ще има шанс, в случай че сътрудникът й се окаже екстраверт. Ако ли не, разводът е неминуем.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР