, за това, че на 07.06.2022 г., в Пловдив, без

...
, за това, че на 07.06.2022 г., в Пловдив, без
Коментари Харесай

Прокуратурата с подробности за хванатия в Пловдив с наркотици турчин

, за това, че на 07.06.2022 година, в Пловдив, без съответно позволение, е държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции в огромни размери –  965 грама хероин, 2972 грама марихуана и 0,563 грама кокаин, на обща стойност 66 142 лв. – закононарушение по член 354а, алинея 2, вр. ал.1 от Наказателния кодекс.

На 7 юни 2022 година в Пловдив на бул. " Васил Левски “ полицейски чиновници от отдел " Криминална полиция “ към ОД на Министерство на вътрешните работи –Пловдив спрели за инспекция лек автомобил, марка " Форд Мондео “, ръководен от А.У. При осъществено претършуване в колата са били открити две найлонови чанти, съдържащи хероин и сложени под шофьорската седалка. Останалите наркотични субстанции са били открити в наето от  А.У. жилище в Пловдив. При следствието е открито, че конфискуваните опиати са били предопределени за следващо разпространяване на територията на града.    

Обвиняемият А.У. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура-Пловдив да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР