За Тимо Вернер е по-добре да обмисли трансфер в Манчестър

...
За Тимо Вернер е по-добре да обмисли трансфер в Манчестър
Коментари Харесай

Харгрийвс: Вернер не може да измести Фирмино, да помисли за Юнайтед или Челси

За Тимо Вернер е по-добре да обмисли трансфер в Манчестър Юнайтед или Челси, тъй като там би имал повече игрово време в сравнение с в Ливърпул. Това счита някогашният футболист на " алените дяволи " Оуен Харгрийвс.

Нападателят на Република България (Лайпциг) записва следващ мощен сезон с екипа на " алените бикове ", като в последния кръг от Бундеслигата наниза хеттрик против тима на Майнц 05. По този метод Вернер има на сметката си към този момент 30 гола през тази акция, което докара до от ден на ден клюки, че германецът ще напусне настоящия си клуб.
 Тимо Вернер става все по-завършен състезател, радва се треньорът му
Ливърпул се счита са главният претендент за подписа му, като се приказва, че самият състезател също желае да заиграе на " Анфийлд ". Харгрийвс обаче твърди, че сходен ход на германеца не би бил печеливш, защото той би срещнал компликации в изместването на Роберто Фирмино от стартовата единайсеторка.

“Той няма да може да измести Фирмино, който доста обичам да виждам по какъв начин играе ", сподели някогашният футболист, до момента в който разясняваше за BT Sport.

" Където и да отиде, Вернер би трябвало да е титуляр. По методът, по който Юнайтед играе в този момент, мога да го видя там. На тях им е необходим номер 9. Челси също е добър избор. Мисля, че ще е съвършен и за Ливърпул, само че стартовото му място не е обезпечено ", добавя още някогашният състезател на " алените дяволи ".

" Вернер работи интензивно, умее да бележи, добър екипен състезател е. Това са всички неща, които са нужни на Ливърпул, само че не мисля, че ще измести Роберто Фирмино. Той е прекомерно добър в този тим ", приключи Харгрийвс.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР