За тези, които не следят какво се случва в живота

...
За тези, които не следят какво се случва в живота
Коментари Харесай

Виктория Бекъм е свекървище? Никола Пелц отговори на слуховете за тяхната вражда

За тези, които не наблюдават какво се случва в живота на семейство Бекъм, през април тази 23-годишният наследник на Виктория и Дейвид – Бруклин, подписа брак с 27-годишната Никола Пелц. Припомнете си повече тук:







И макар че пред обществеността всичко наподобява съвършено, става известно, че сред булката и нейната свекърва има известно напрежение, което стартира да се натрупва още преди огромното събитие.

Световни медии разпространиха изказвания, че двете „ не се понасят “ и „ не са си споделили нито дума “. Причината е, че Никола е лишила някогашната Пош Спайс от опцията да взе участие в приготовленията и да наложи своя усет.

Нещо повече, Бруклин съвсем не е разговарял със фамилията си от месеци, а нещата никога не стават по-розови, откакто през юни той показа в формалния си профил фотография на брачната половинка си от корица на списание с надпис „ Новата госпожа Бекъм “ .

Е, това са единствено клюки. По думите на самата Никола Пелц сред нея и звездната ѝ свекърва няма никакво напрежение. Според нея всичко стартира от сватбата им – таблоидите се хващат за обстоятелството, че световноизвестната дизайнерка не е създател на нейната булчинска рокля.

„ Исках и имах такова желание (да нося нейна рокля), само че няколко месеца преди събитието нейният екип стигна до извода, че не може да се оправи, по тази причина се наложи да избера нещо друго. “

Е, не желаеме да наливаме масло в огъня, само че това пояснение не ви ли се коства малко необичайно и неестествено? Друго необичайно и неестествено е промяната на семейството и на двамата младоженци – те към този момент публично са „ Никола Пелц Бекъм “ и „ Бруклин Пелц Бекъм “.

Според звездни коментатори става въпрос не толкоз за битка на его, а за създаване на „ марка “. Никола Пелц е щерка на американския милиардер Нелсън Пелц, тъй че няма подозрение, че тя се стреми към финансови облаги. Това, което тя няма, само че може да завоюва от брака си със сина на Виктория и Дейвид Бекъм, е публичното внимание и светлината на прожекторите.
 Любовта на Бруклин Бекъм и Никола Пелц под прожекторите  Любовта на Бруклин Бекъм и Никола Пелц под прожекторите  Любовта на Бруклин Бекъм и Никола Пелц под прожекторите  Любовта на Бруклин Бекъм и Никола Пелц под прожекторите
И въпреки всичко, никой не би обвинил семейство Бекъм, че са резервирани към брачната половинка на сина си и се тормозят, тъй като държанието и на двамата младоженци не е изключително зряло и обрано.

Преди седмица Никола разгласява фотография, на която лежи в леглото разплакана, а в описанието към нея споделя, че по този метод демонстрира на почитателите си своята ранима и прочувствена страна, която нормално крие от света.

Бекъм младши от своя страна си направи следващата татуировка, отдадена на своята половинка – надпис "married " (женен) на ръката.

Освен него към този момент има нейните очи на тила си, нейната писмен знак на безименния си пръст, молитвената броеница на майка ѝ към китката си, надпис "our little bubble " (нашия дребен балон) на ръката, любовно писмо от нея на гърба си, името на баба ѝ на китката си, името ѝ върху врата си, брачните им клетви в горната част на ръката си.
 Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм  Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм  Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм  Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР